Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

woensdag 20 februari 2013

Tutti Fruity

Vandaag heb ik voor jullie Tutti Fruity staan. Nee dan heb ik het niet over de gedroogde vruchten maar over een heel schattig lakje. Toen ik laatst bij de DM Drogist in Duitsland was werd ik door Sonja op deze lakken gewezen. Ze zei dat het echt super lakken waren dus eenmaal overtuigd gingen er 2 met mij mee.
Colorama heeft echt prachtige lakjes en Tutti Fruity is een licht lila kleurtje met heel veel holografische glitters. Toen ik begon te lakken zag ik dat de lak niet dekkend was dus heb ik als basis de nieuwe lila kleur Hallo Marshmallow van Essence eronder gedaan. Hierdoor kreeg Tutti Fruity een prachtige boost!

Colorama heeft hele simpele flesjes en meer dan dat er op de dop staat staat er dan ook niet op. Ik vind het persoonlijk wat kaal en zie dan toch liever wat op het flesje staan. Maar goed het flesje zegt niets over de lak natuurlijk. Het kwastje is een gewoon rond kwastje wat fijn lakt.


Helaas heb ik geen foto van hoe de lak op zichzelf is maar wel van hoe hij tot zijn recht komt op Hallow Marshmallow. Ik heb er 1 laagje over heen aangebracht maar een tweede zou ook zeker niet misstaan. Over de droogtijd had ik niets te klagen want hij was best snel droog.


Colorama is te koop bij DM Drogist in Duitsland en kost maar €1,95. Ik vind dit prima voor een lakje en zeker als het zulke leuke en mooie effecten geeft.

Liefs,
Wendy

4 opmerkingen:

 1. Ja die is mooi, je krijgt er bijna een elfjes gevoel bij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat gevoel had ik ook! Al die kleine twinkeltje op je nagels!

   Verwijderen
 2. Mooi lakje! Jammer genoeg kan ik hem niet aanschaffen, omdat ik nooit in Duitsland kom :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad wel jammer. Maar wie weet kom je er ooit nog een x of een winactie ergens.

   Verwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.