Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

woensdag 6 februari 2013

Incoco The Nailpolish Revolution

Vandaag weer eens wat nieuws. Iets wat voor mij ook totaal nieuw was. Ik kende de nail wraps die hier in Nederland te koop zijn maar ik vind dat altijd meer stickers dan iets anders. Toen wij in December in Londen waren en door Harrods liepen kwamen ze met iets nieuws. En ze vroegen of ze het mochten uitproberen. Hier was ik wel nieuwsschierig naar.Aangezien ik mijn nagels had gelakt hadden we een andere lege nagel nodig. Mijn vriend legde zijn hand neer zodat ze het op zijn nagel konden uitproberen. Toen dat meisje had laten zien hoe het werkte vond ik het super. Alleen ging mij dat ook zo goed en mooi lukken? Dat probeerde ik vorige week donderdag op mijn gemak uit.

Aller eerst maakte ik het doosje open om te kijken wat er allemaal in zat. Nou een heel pakket aan spullen. Zoals jullie zien 3 pakjes met NailPolish, 6 remover doekjes, een nagelvijl met klein bokkepootje en nog zilveren afsluit plakkers.Omdat ik afgelopen zaterdag paars met zwart aan had besloot ik om dit patroon ook op mijn nagels te gaan doen. Hoe het werkt laat ik jullie stap voor stap zien.Binnen in de doos staat ook allemaal manieren hoe je het kan gebruiken maar ook hoe je het moet aanbrengen. Na dit goed gelezen te hebben ging ik aan de slag.


Je gaat passen en meten met je eigen nagels en als je de juiste maat hebt gevonden, scheur je hem af. 


Dan haal je aan de onderkant het papier eraf en aan de boven kant het plastic laagje.


Als je dit gedaan hebt zorg je dat hij mooi aansluit en druk je hem eerst aan. Dan trek je hem aan het uiteinde strak en als je het goed doet voel je de nagellak een beetje mee rekken. Hierdoor kun je hem heel strak op je nagels aanbrengen. Dit herhaal je bij alle nagels. En ik was voor de eerste x in 15 min klaar. Het hoeft verder niet meer te drogen en het blijft 2 weken prima zitten. 


Ik was zeer verrast en vind het echt een geweldige uitvinding. Het is iets wat ik normaal niet snel zou gebruiken of aanschaffen maar het werkt snel en je hebt een super leuk design op je nagels. Zonder dat je er uren voor hebt hoeven te zitten.

Liefs,
Wendy

3 opmerkingen:

 1. Gaaf zeg!
  Die zijn nou de moeite waard, andere toestanden zou ik dus ook niet snel aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat had ik dus ook... Andere nagelstickers zijn echt stickers... Dit ruikt zelfs naar nagellak! Echt een tof productje!

   Verwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.