Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

zaterdag 2 februari 2013

D-DAY!

Vandaag is een best wel spannende dag. Mijn moeder trouwt! Het is haar tweede huwelijk maar zeker niet minder speciaal. Het is groots aangepakt en van top tot teen super geregeld. Met dank aan mezelf, aangezien ik was aangewezen tot ceremoniemeester. Ook ben ik getuige dus ik wou er mooi en speciaal uit zien voor haar, mezelf en natuurlijk deze dag. En daarom vandaag mijn outfit voor jullie!Mensen die mij op Twitter en Facebook volgen konden al zien dat ik nadacht over deze blog. Want ik vroeg mijn volgers om hun mening betreft het posten van een Full Outfit blog. En ik kreeg veel reacties met mensen die heel erg nieuwschierig waren dus heb ik mijn outfit aangetrokken en heb ik foto's laten maken. Ook had ik mijn nagels en make up gedaan en de sieraden die erbij horen. Alles even om het met jullie te delen.

Afgelopen November kreeg ik te horen van mijn moeder dat ze ging trouwen en ze vroegen of ik de bruiloft wou regelen. Nou vind ik dat soort dingen geweldig dus ik nam dat met 2 handen aan. Ik klom in de boekjes om te kijken wat er allemaal bij komt kijken. Ik ben nog niet getrouwd dus had niet echt een idee... In de eerste week van Januari was bijna alles voor hun geregeld en kreeg ik mijn kado. Een prachtige tattoo.


Maar goed nu mijn outfit! 
In December waren we naar Londen geweest en ik wist dat er ergens een boutique zat met prachtige corsetten. We hadden uitgezocht waar die winkel zou zitten aangezien Londen erg groot is ;). Halverwege de middag zijn we er heen gegaan. En ging ik los! Een winkel met prachtige corsetten! 

Mijn moeders lievelingskleur is paars en Wouter (mijn vriend) had een paarse blouse met stropdas dus ja ik ging voor paars. Na verloop van tijd kwam ik op internet nog super gave panty's tegen en ja ook deze moesten erbij. Het paste gewoon perfect. De sieraden wou ik ook in dezelfde mysterieuze stijl hebben. En bij Claire's kwam ik tijdens de uitverkoop een ketting tegen. De oorbellen zijn zelf gemaakt maar hier maandag meer over!


Jullie konden ook al lezen dat ik een workshop had gevolgd bij de Make Up Studio en die techniek gebruikte ik voor de make up. Zodat dit ook perfect bij het geheel paste!


En nou het onderdeel waar veel mensen op hebben gewacht en om gevraagd hebben... Mijn haar! Sommige weten dat ik nog al een extreem kapsel drager ben en ook nu kon dat niet ontbreken. Normaal doet mijn moeder dat aangezien zij kapster is. Maar voor deze gelegenheid wou ik een x naar Kinki Kappers. Ik heb er een halve dag gezeten. Ik kwam om 11.30uur binnen en ging om 16.30 naar buiten. Het was een lange zit maar het is het meer dan waard geweest!

*trommelgeroffel*

Tadaaaaa! Super vet gewoon!

Nou hebben we alles gehad... Behalve mijn nagels. Toen we in Londen waren heb ik NailPolishPads meegenomen bij Harrods. Een soort vergelijking met Nail Wraps. Ook had ik een patroon met paars en zwart kant meegenomen en echt super toevallig is het precies dezelfde kleur paars. Dus deze heb ik op mijn nagel aangebracht. Hoe het precies werkt komt snel online!


Zo! Dat was het. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om zo eens een kijkje te krijgen. Ik vond het erg leuk om het zo te doen. 

Ik wens iedereen een fijne dag! Want die zal ik vandaag ook zeker hebben.
Heel veel Liefs,
Wendy

2 opmerkingen:

  1. Je ziet er super uit schat! Geniet er lekker met zijn alle van!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oehw... Ik had je tweet gemist! Maar echt vet gaaf je outfit! :-P love it!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.