Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

vrijdag 1 februari 2013

Shoppingmandje!


Normaal ben ik niet zo van de shoplogs en heb ik zoiets van ze zien vanzelf wel wat er voorbij komt mits het heel speciaal is zoals van vakantie of kadotjes. Maar vandaag dacht ik toch eens een x ach waarom ook niet. Ik heb me deze week uitgeleefd in de Action en de DM Drogist in Duitsland en ik vind het wel leuk om dat met jullie te delen!


Via Sonja (op twitter @SandeNova) kreeg ik te horen dat ze nu ook caviar nails setjes hadden bij de Action voor een schappelijke €0,79 Dus toen ik deze week een klein gaatje had in mijn agenda en nog wat moest halen voor de bruiloft besloot ik dat te doen bij de Action en zo kon ik ook mooi even kijken voor deze setjes. 

2 mooie setjes, met een basis lak (wit en zwart), een topcoat en natuurlijk de parels. Bij de witte basis zitten prachtige gekleurde parels en bij de zwarte zitten de zwarte parels.Ik ben erg benieuwd hoe ze zijn maar ze werken waarschijnlijk net zo als alle andere parels.

Ook kwam ik nog leuke setjes tegen met mini nagellak. Er waren meer kleuren maar ik vond deze 2 setjes het leuks. Ieder setje bevat 3 flesjes met een inhoud van 3.6ml. Lekker mini dus. Ik heb de set met geel, groen en turquoise. En in het andere setje zitten 3 andere kleuren. Paars, roze en blauw. 
Nou dat waren mijn leuke Action spullen. Natuurlijk kocht ik nog wel wat spullen maar die zijn voor winacties dus die zien jullie vanzelf voorbij komen. 


Dan hebben we nog de DM Drogist in Duitsland. Hier hoopte ik iets tegen te komen van Essence maar helaas die hadden ze niet. Wel hadden ze veel mooie andere spullen en heb ik diverse lakjes mee genomen. 


Een mooi overzichtje 

Nu een wat beter zicht op de lakjes die ik meenam. Show You Feet - Princess Peach, deze was in de aanbieding en ik betaalde hier slechts €0,95 voor. De middelste is van de LE Neo Geisha van Catrice - Contains Carmine. Ik vond van alle kleuren deze paars als enige mooi Voor deze lak betaalde ik €2,45. Dan als laatste de bruine met holo glitter van Manhattan. Ook deze is voor een klein prijsje mee gegaan namelijk €1,85.P2 heeft ook een Limited Edition. Snow Kisses. Hier stonden nog 3 kleuren van in het display. Maar kijk die mooie flesjes. Het lijken wel prachtige diamanten! Ik ben erg benieuwd naar deze lakjes! Ze waren wel wat duurder dan de normale P2 lakken maar voor €2,25 vond ik het nog een leuke deal ;)


Ook waren er al wat nieuwe lakjes van Essence en nam ik er 2 mee. De anderen kon ik niet zo snel vinden maar deze waren de gewone prijs die we gewend zijn. Al is het in Duitsland iets goedkoper dan hier in Nederland.En dan iets nieuws waar ik nog niet eerder van had gehoord. De Colorrama lakken van Maybelline. 2 super gave lakjes met een tal van glitters erin die holografisch zijn. En dan te bedenken dat deze lakjes lekker budget zijn! Voor €1,95 gingen ze mee naar Nederland.


En dan hebben we natuurlijk ook nog de gewone P2 Color Victim lakken. Ik nam hier 4 pastel kleuren van mee. Immers zijn deze kleuren in het voorjaar helemaal de trend. En ik word er enorm vrolijk van. P2 is echt een geweldig merk en de lakken zijn super en dat voor €1,55 per flesje.


Nou dat was het dan :) Mijn shoplog van deze week. Ik vind dat ik prachtige spullen heb geshopt. Helaas voor de spullen die ik wou maar er niet waren maar wie weet ooit nog eens ;). Tot nu was het weer genoeg. Nu niet eerder weer iets dan wanneer ik over 2 weken op de HuisHoudBeurs iets leuks tegen kom.

Liefs,

Wendy

2 opmerkingen:

  1. Morgen gaat mijn moeder naar de DM heb haar al opdracht gegeven om naar die lakjes uit te kijken! En als ze er twee van hadden ze mee te nemen, dus ook voor jou whoop! Nu duimen!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.