Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

zaterdag 9 februari 2013

Carnaval is begonnen!

Vanaf vandaag gaat het compleet los in het zuiden van het land. Wat het is Carnaval. Ik vier het niet maar toch om er even bij stil te staan heb ik een lakje die mij deed denken aan confetti... De It's a Trap-eze! uit de Cirque du Soleil Worlds Away collectie van China Glaze heb ik al een poosje en toen ik heb zag dacht ik meteen an het kleurrijke van confetti en vind hem daarom erg toepasselijk voor deze dagen.De It's a Trap-eze! is een super grappige lak. Zoals je al in het flesje ziet bestaat hij uit een witte basis met een tal van gekleurde glitters in verschillende grote's. Groen, geel, rood, roze, blauw, paars alles zit er tussen. En door de witte basis krijg je een super kleurrijk geheel. 

China Glaze staat bekent om zijn flesjes me 14ml inhoud. Lekker groot en mooie simpele flesjes. De kwastjes zijn ook allemaal het zelfde en even soepel. Of je er nu een creme lak, een glitterlak of een metallic lak mee lakt het werkt allemaal even prettig.


De witte basis is niet echt heel dekkend maar met 2 laagjes is hij dan toch dekkend. Door de tal van glitters geeft het toch nog meer een dekkend effect. De glitters hoefde je niet echt op hun plek te leggen wel zaten er veel op je kwast waardoor je meerder laagjes glitters krijgt. Ik vind dit persoonlijk erg tof. Zo krijg je een soort van diepte op je nagels.


It's A Trap-eze! is te koop bij Enchantra en Pretty Polish en kost €5,95. Ik vind het een erg gave lak en draag hem vol gekkigheid ;)

Liefs,
Wendy

ALAAAAAF!

2 opmerkingen:

  1. Vraagje, hoe is deze eraf te halen? Ik ben die 10 minuten folie zat, omdat het je handen zo uitdroogt. Daarom pak ik niet meer zo snel een glitter, maar deze is wel superrrrrrr gaaf! W7 heeft nl ook zo een topper er in zitten!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is gewoon wel de beste manier. Folie en dan laten werken... Maar gebruik je met of zonder aceton? Want ik gebruik zonder en dan valt het redelijk mee met de uitdroging.... We moeten gauw maar eens naar die W7 winkel ;)

      Verwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.