Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

zondag 10 februari 2013

Glitterlak verwijderen

Glitterlak verwijderen. Ik denk dat het veel met mij eens zijn als ik zeg dat dit echt een rot klusje is. Het blijft altijd achter je watjes hangen en alles zit onder de pluisjes en de lak zit nog steeds op je nagels. Werkelijk waardeloos... Gisteren konden jullie zien dat ik de glitterlak It's A Trap-eze! op had. Maar na een paar dagen ben ik het beu en wil ik het eraf hebben. Hoe doe ik dat? Dat ga ik jullie nu laten zien.


Eerst laat ik zien wat ik gebruikL 
- Nagellak remover zonder aceton 
- Wattenschijfjes 
- Een schaar  
- Zilverfolie. 

En hoe ga ik dan te werk? Hier ga ik dat stap voor stap uitleggen.

Als eerst heb je natuurlijk je nagels gelakt met een glitterlak. Ik had hier Some Like It Haute op van China Glaze. 


Vervolgens knip je de wattenschijfjes doormidden en de zilverfolie in reepjes. Hiermee kun je straks je nagels goed in pakken.Als je dit klaar hebt, ik werk dit altijd al meteen voor 10 nagels uit, dan kun je beginnen.

Pak een half wattenschijfje en doe er wat nagellak remover op en draai hem om je nagel heen. Met de ronde kant van het watje naar beneden.Als dit strak om je nagel zit pak je een reepje folie en draai je die er strak om heen en de bovenkant die vouw je dubbel zodat het pakketje strak dicht zit.Als je dit bij alle nagels hebt gedaan laat je dit een minuut of 10 inwerken. Hierdoor ontstaat een warmte effect en weekt hij de glitters af.
De restjes lak en glitters die nu nog op je nagels zitten kun je er met een schoon wattenschijfje afhalen. Dit zit er niet heel strak meer op. 


Na een half uur zijn je nagels op en top schoon en kun je weer een nieuwe lak aanbrengen. Wel zou ik na deze manier van glitterlak verwijderen je nagelriemen verzorgen met een olie of een crème  Want ondanks dat er geen aceton in zit is het niet heel goed voor je nagelriemen. 

Ik vind altijd dat ik eruit zie als een Alien maar hoe je het ook went of keert het werkt. Ik hoop dat ik jullie met deze tip er toe zet om misschien toch iets vaker met een leuke glitterlak de deur uit te gaan.

Liefs,
Wendy

3 opmerkingen:

 1. Ik deed het ook altijd zo, maar vind het eigenlijk niks... Sorry. Ik hoop dat er ooit een katchjeng idee komt om het eraf te halen zonder dat ik gortdroge vingers er aan over houdt. Wellicht moet ik zelf daar eens mee aan de slag gaan... Ben jij de eerste die het hoort! Hihihi...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb weinig last van de droogte... Maar een andere manier zou welkom zijn. Ik vind het namelijk altijd iets te veel tijd in beslag nemen. Maar het werkt wel :D

   Verwijderen
 2. Ik gebruik meestal de removerpads van de action. Die bevatten olien die mijn handen niet zo erg uitdrogen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.