Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

vrijdag 25 januari 2013

Winter Affair

Winter Affair... Nou ik heb totaal geen positieve relatie met de winter.... Maar dat de lakken van de Winter Affair Collectie van Color Club pracht plaatjes zijn is een waarheid als een koe. Dus de naam vergeten we dan maar gauw ;). 
Ik denk dat dit wel de meest bijzondere is in het stel... Zoals je ziet op de foto lijkt de lak bruin/rood maar tijdens het lakken veranderde hij van kleur en werd hij paars. Dit zie je totaal niet terug op de foto. Wel de hoeveelheid gouden glitters die dus ook niet helemaal goud lijken op je nagels.

Het flesje is mooi groot en bevat 15ml. Met de mooie ronde kwast je kun heel precies lakken en heb je de hele nagel snel gelakt. Al vond ik het aanbrengen niet heel makkelijk maar dat loste zich snel op,


Nog steeds geen paars te zien... Nou dan gaan we maar lakken. Met 2 laagjes heb ik hem mooi dekkend gekregen en is de lak mooi donker en de gloed van de glitters is werkelijk prachtig. Winter Affair is ook nog eens enorm vlug droog dus wat wil je nog meer :)


En ineens zie je dat de lak donker paars is... Ik vind het een heel bijzonder lakje en had niet verwacht dat hij ineens paars zou uitpakken.

Ik kocht de lakken van de Winter Affair bij Enchantra tijdens een speciale actie van alle feestdagen collecties en betaalde €2,72 voor dit lakje. 

Liefs,
Wendy

3 opmerkingen:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.