Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

zondag 27 januari 2013

Some like it Haute

Glitterlakken zijn werkelijk prachtig... Toch draag ik ze niet snel of vaak. Het eraf halen vind ik een werkelijke ramp. Ondank dat ik op internet diverse manieren heb gevonden om het eraf te halen blijft het niet mijn favoriete bezigheid. Hoe ik glitter lak eraf haal laat ik jullie een andere x zien want eerst wil ik deze prachtige lak met jullie delen.
Some Like It Haute is een schitterende lak van China Glaze die uit de Eye Candy collectie komt. En een Eye Candy is het zeker want hij bevat enorm veel mooie aspecten... 1 ervan is de mooie holografische glitters die erin zitten. Dit geeft de lak een extratje. Het is wel al een iets ouder lakje van China Glaze maar zeker niet minder mooi!


Het is een lak die bestaat uit heel veer grijze glitters en daartussen zitten de holografische glitters. De lak is wel een dikkere substantie als dat ik gewend ben van China Glaze en hierdoor droogt hij ook wat langer maar na 2 laagjes is hij compleet dekkend!


Door de holografische glitters krijg je een apart soort diepte op je nagels en dit vind ik een geweldig effect! 

Deze lak is nog te koop bij Pretty Polish maar aan de zilveren dop kun je zien dat het een soort van Limited Edition is. Hij kost €5,95 maar is het zeker waard.

Liefs,
Wendy

2 opmerkingen:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.