Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

maandag 14 januari 2013

Nude....

Zo we zijn weer terug van weg geweest. Er gebeurde vorige week zoveel om mij heen dat het eigenlijk een beetje te veel werd. Aangezien dit niet alleen leuke dingen waren moest ik even keuzes maken. Dus even tijd voor mezelf en genieten van de dingen die gepland stonden voor het weekend. 

Zoals jullie vorige week konden lezen gaan Essence maar ook Catrice hun assortiment weer eens vernieuwen/verversen. Vandaag heb ik een lakje voor jullie van Essence en helaas zal deze op korte termijn verwijderen uit het schap.
Zoals jullie kunnen zien heb ik een oud en een nieuw flesje en beide zijn dezelfde lak. Hazelnut Cream Pie is een prachtige nude kleur met een subtiele roze glans erin. Deze glans zie je bijna niet alleen als er een vel licht op schijnt. 


Mijn eerste aanraking met de Nude Glam lakjes van Essence was ten tijden van de oude collectie. De kleine 5 ml flesjes met ronde kwast. Tegenwoordig zijn ook de Nude Glam lakjes te koop in de vernieuwde flesjes met 8ml en de platte brede kwast. 


Dit mooie lakje is dekkend in 2 laagjes en geeft een mooi naturel effect op je nagels. Het is gewoon heel basic en soms kan je juist daar jezelf perfect in vinden. De Nude Glam lakjes geven een geweldige glans, een gel finish en drogen lekker snel.


Mocht je nog interesse hebben in dit mooie lakje van de Essence Nude Glam lijn dan kun je nu je slag slaan want ze zijn nu nog te koop bij Kruidvat met 50% korting. Dus in plaats van €1,69 betaal je €0,85. Leuk voor zo'n prachtig lakje!

Liefs,
Wendy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.