Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

donderdag 3 januari 2013

Chunky Candy

Holografische lakken heb je in alle soorten en maten. Ik heb hier ook al veel verschillende laten zien. Vandaag weer eens een andere. Een Chunky Holo. Dit is een transparante gekleurde lak met glitters en die zijn dan weer enig sinds holografisch. Al vond ik dit meer gewone glitters.
Kleancolor heeft een aantal Chunky Holo lakken en ook hier had ik er al 1 van. Na het zien van de rest wou ik persee Candy ook hebben. Deze lak is erg fluorescerend. Zo in het flesje nijgt hij enorm naar oranje maar eenmaal gelakt op een witte basis laag knalt hij als zoete snoepjes van je nagels af!

Doordat je begint met een witte basis laag, krijg je een beter beeld van hoe de kleur is. En omdat ze transparant zijn heeft het een extra leuk effect. De flesjes van Kleancolor zijn aan de grote kant en bevatten 15ml. De steel van de kwast is lang en hiermee kan je dan ook fijn lakken.


Doordat het een transparante lak is droogt het enorm snel. De glitters komen ook erg mooi uit. Ik heb op een witte basis laag 1 laagje Chunky Holo Candy aangebracht. 


Zoals ik al zei: Het zijn net zoete snoepjes die van je nagels afknallen! Jammer genoeg zie je niet hoe de glitters tot hun recht komen op de foto.

Kleancolor is bij verschillende webshops te koop. Deze kocht ik bij Pretty Polish en kost daar €3,50.

Liefs,
Wendy

4 opmerkingen:

 1. wat een leuk effect geeft deze lak zeg:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, een chunky purple was mijn eerste lakje die ik eigenlijk voor iemand anders kocht... Maar toen ik hem zag was ik verliefd! Heb diegene een waardebon gestuurd, koop zelf maar! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben erg verrast ook door deze. Ik heb er zo nog een stel. Maar de paarse is dus ook mooi. Misschien die dan ook maar eens aanschaffen.

   Verwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.