Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

woensdag 2 januari 2013

Chic Reloaded

Het eerste lakje dit jaar, dus dat beginnen we Chic! Laat Essence sinds de wisseling van de schappen en flesjes een mooie sjieke lak hebben in hun assortiment. Chic Reloaded. Eerst dacht ik dat ik deze al had uit het vorige assortiment maar na goed gekeken te hebben bleek dit toch een net iets andere lak te zijn.
Deze prachtige duochroom lak... Of triochroom... Nou ja duochroom lak heeft prachtige kleuren op een donkere ondergrond. Paars, groen en goud zie je allemaal voorbij komen als je dit lakje oppakt. Wel heeft de groene gloed de meeste overheersing. Met goed licht zie je de paars en gouden kleuren ook voorbij flitsen!

Aan de brede kwasten van Essence begin ik net zoals die van Catrice goed te wennen. Maar mijn voorkeur gaat nog steeds naar de standaard kwastjes. Dit komt omdat ik niet hele brede en grote nagels heb maar het lukt met de brede kwastjes steeds beter.


Dit prachtige sjieke lakje dekt in 1 laagje, lakt enorm fijn met een fijne substantie en net als alle andere vernieuwde lakjes droogt deze lekker vlot. En er blijft een super mooie glans achter op je nagels als de lak droog is.


De Essence lakjes zijn onder anderen te koop bij Kruidvat en kosten €1,69. Ook voor in het nieuwe jaar een fijn budget merk.

Liefs,
Wendy

5 opmerkingen:

 1. Ja een van mijn eerste aankoopjes uit de nieuwe lijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie kleur, en wat een mooie nagels! Heb je nog tips voor goede lange sterke nagels? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het maakt niet uit of je acryl, gel of natuurlijke nagels hebt... Een goede verzorging is het belangrijkste. Hierdoor worden je nagels sterk en lang.

   Verwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.