Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

zaterdag 19 januari 2013

Another Velvet...

Een tijdje geleden liet ik jullie in een filmpje een soort velvet nagels zien. Dit was een matte vorm die een soft uiterlijk had. Vandaag heb ik een totaal andere velvet nails voor jullie. Ik heb ze verwerkt in een nail art met een verschoven french. 




Wat gebruikte ik zoal voor deze velvet nails:

- Limbo Bimbo - China Glaze
- Free Hugs - Essence
- Zilveren striper - Fogan
- Lash Powder - Essence


Als eerste heb ik mijn nagels gelakt in een basis kleur. Dit is de mooie roze lak van China Glaze. Limbo Bimbo heb ik 1 laagje aangebracht.


Vervolgens ben ik met Free Hugs van Essence mijn tips gaan lakken. Dit is niet heel moeilijk. Leg je vinger op tafel en zet het kwastje over dwars op je nagels en draai je vinger zodat de streep recht is.


Het beste om het mooiste resultaat te krijgen is om nagel voor nagel te werken. Als je lak nog nat is kun je hem in de Volumizing Lash Powder dopen.


Als je dit gedaan hebt druk je het goed aan en veeg je overtollig Lash Powder met en kwast van je nagels af. Als je dit op al je nagels hebt gedaan pak je een kleur striper en ga je het lijntje accentueren met de striper. Mocht je lijn niet helemaal recht zijn kun je dat ook hiermee verdoezelen.


Opzich was het leuk om weer eens wat anders proberen. Ik heb het er helaas na een dag alweer afgehaald omdat ik mijn lenzen er niet goed mee in en uit kreeg door de Lash stofjes. Verder vond ik het super tof!

Liefs,
Wendy

5 opmerkingen:

  1. Wat een goed idee zeg! En dan kun je het dus op alle kleuren gebruiken! Want het neemt een beetje de kleur van je lak aan!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is weer eens wat anders. En doordat de lashes doorzichtig zijn kun je ze over alle kleuren heen doen inderdaad :)

      Verwijderen
  2. Wat een onwijs gaaf effect geeft dit zeg! had er nooit op gekomen haha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een onwijs leuk idee, alleen een vraagje hoe duur zijn alle spulen, en waar kun je alles kopen. bedankt voor alle leuke ideeen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het enige wat je nodig hebt is de Volumizing - Lash Powder - Essence. Voor de rest maken de lakjes niet uit. En als je stripers wil gebruiken die kun je heel goedkoop bij Fogan bestellen €0,99 per stuk.

      Verwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.