Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

vrijdag 18 januari 2013

Break The Rules!

Break the Rules... Ja ik ga vaak niet volgens de regeltjes maar doe veel dingen gewoon op mijn eigen manier. Kijk de regels in het verkeer en dat soort regels breek en overtreed ik niet snel... Maar er zijn genoeg ongeschreven regels en als ik die kan breken door het op mijn manier te doen... Ben ik wel iemand die dat graag doet! En daarom dit lakje!
Toen ik bij de DM voor het schap van P2 stond zag ik een tal van mooie kleuren. Na alles goed bekeken te hebben en de naam van dit lakje in combinatie met de kleur gezien te hebben vond ik dat deze sowieso mee moest. Een prachtige rose paarse kleur met zo'n naam... Wat een combi!

Het fijne merk P2 heeft mooie flesjes en als de lak dan ook nog super is waarom niet! Nou de prijs? Nou maak je daar maar niet druk over! Het glazen flesje heeft een inhoud van 8ml en de kwast is wat breed maar plat. Deze lakken enorm fijn en secuur. 


Toen de lak ook nog eens dekkend was in 1 laagje en een geweldige jelly achtige finish heeft was ik verkocht! Dit is een plaatje!


De lak lakt goed, droogt enorm snel en dan dekkend in 1 laagje. En dan de combinatie naam en kleur... Ja een super gave lak waarvan ik blij ben hem toe te mogen voegen in mijn stash.

P2 is helaas niet te koop in Nederland maar wel in Duitsland bij de DM drogist. De lakjes zijn zeker niet duur en kosten €1,55 per stuk! 

Liefs,
Wendy

3 opmerkingen:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.