Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

zondag 20 januari 2013

Chameleon

Londen is een prachtige stad met prachtige winkels. En natuurlijk hebben ze daar ook een drogist en natuurlijk moest ik daar even naar binnen om wat lakjes te scoren. Barry M was 1 van de merken die op mijn verlanglijstje stond dus toen ik dat schap zag ging ik eens even goed kijken wat ik mee ging nemen. Toen ik de Chameleon lakjes zag staan deed ik voorzichtig en nam ik er 1 mee. Ik was immers het drama van de Essence Colour Change nog niet vergeten!
Toen ik ging lakken bekeek ik het flesje eerst goed en toen ik de waarschuwing las met 'Always use base coat' bracht ik maar meteen 2 laagjes aan. Omdat het precies hetzelfde werkt als de Essence Colour Change lakjes kun je met topcoat de kleur veranderen. Dus ook met een glitter topper. En zo ging ik aan de gang.


Ik lakte heel braaf met het ronde kwastje mijn nagels in 1 laagje van deze paarse/lila kleur. Hij is erg mooi Metallic en vind het een super toffe kleur!Zoals hier boven staat moet je het goed laten drogen dus dat ging ik doen. Toen mijn nagels goed droog waren ben ik aan de gang gegaan met It's Purplicious - Special Effect Topper van Essence. En ja hoor ook dit werkte prima!


Helaas zie je het glitter effect niet heel goed op de foto maar dat het met deze lak wel werkt zie je aan het kleur verschil. Echt een super leuk effect! Maar toen....

Toen ik het er ging afhalen bleek het drama van Essence ook het drama van deze lak te zijn... Omdat ik het zo erg vond heb ik het er meteen afgehaald (omdat ik acryl nagels heb vijl ik het er gewoon af normale nagels zouden een soda badje kunnen nemen) Helaas heb ik er dus geen foto van. Wil je weten hoe het ging bij Essence dan kun je dat >Hier< terug lezen.

Ik kocht deze lak in Londen bij Boots.

Liefs,
Wendy

1 opmerking:

  1. Wow, wat een mooi effect op de laatste foto samen met de topcoat van Essence :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.