Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

dinsdag 6 november 2012

Model zitten

Weken geleden had ik ergens op Twitter een berichtje gezien van ene Bonny. Dit werd geretweet door Enchantra. Het berichtje sprak me enorm aan dus ik reageerde erop. Gister was het dan zo ver. Iemand die ik nog nooit had gezien alleen via Twitter had gesproken en ik mocht daar model voor gaan zitten. Was stiekem best spannend!
Bonny doet de opleiding nagelstyliste en zocht een model woonachtig in Eindhoven voor Acrylnagels met sjabloon. Nou aangezien ik woonachtig ben in Eindhoven gaf ik meteen een gil richting haar en kreeg hier vrijwel meteen antwoord op. Gister ochtend om 10 over 9 stond ik dan, bij haar voor de deur, had haar nog nooit gezien, sta ik hier wel goed. Nou alles klopte en we gingen op naar Veldhoven! De les duurde van 10.00uur tot eigenlijk 16.30uur. Maar Bonny werkt netjes en was om 15.30uur klaar. Ja, ik ben super blij met het resultaat en het ziet er super uit. Mijn props gaan dan ook naar Bonny!


Ze had me zondag al verteld op Twitter dat ze bij de Beauty Company enorm veel China Glaze lakjes verkochten dus ja ik moest echt even in de winkel kijken! Ik had 4 hele mooie lakjes uit gekozen en toen ik bij de kassa kwam kreeg ik de mededeling dat ik er nog 2 mocht uitzoeken want ze hadden een actie 6 halen en 4 betalen. Sorry, ik als China Glaze fan kon dit geen tweede keer laten zeggen en koos nog 2 uit. 


Van Links naar Rechts:
- Glistering Snow
- Angel Wings
- Flying Dragon (neon)
- Bad Kitty
- Turned up Turquoise (neon)
- Luna

De eerste 2 zijn uit de nieuwe kerst collectie en zijn super mooi met al die mooie hologlittertjes. Binnenkort hier een volledig artikel over.

Liefs,
Wendy

2 opmerkingen:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.