Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

dinsdag 13 november 2012

Dirty Berry

Ooit een hele poos geleden kocht ik wat lakken over van Angelique. Ze had toen echt een aantal prachtige lakken op haar blogsale en ik heb toen ook flink wat lakken besteld. Een hele hoop van Catrice en ik had daarvoor nog geen 1 van Catrice. Sindsdien ben ik wel wat meer van Catrice gaan houden. Vandaag heb ik voor jullie 1 van de gekochte lakjes bij Angelique namelijk Dirty Berry.Dirty Berry is een hele mooie grijs paarse tint die bordevol zit met zilveren shimmers. Toen ik eenmaal de shimmers heel goed ging bekijken leken ze wel holografisch! Echt prachtig, het maakt de lak enorm speciaal. 

Ik heb nog de oude versie van dit lakje en dus nog een smalle kwast. De inhoud is niet veranderd. Deze is nog steeds 10ml. Of deze lak nog steeds te koop is weet ik niet helemaal zeker. Op de site van Catrice staat hij nog steeds.


Toen ik begon met lakken was ik nog meer verbaasd. Hij dekt in 1 laagje en droogt ook nog enorm snel. Wat een prachtige en praktische combinatie. Ik vind het werkelijk 1 van de mooiste lakken uit mijn Catrice stash. En als hij nog te koop is zal ik hem je zeker aanraden.


Catrice is te koop bij Kruidvat en Trekpleister. En de lakjes van Catrice kosten €2,69.

Liefs,
Wendy

2 opmerkingen:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.