Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

donderdag 11 oktober 2012

UpperWILDside

Vandaag 2 lakjes uit de Limited Edition vamn Catrice. Deze collectie heeft de naam UpperWILDsite gekregen. Persoonlijk had ik het misschien een andere naam gegeven want WILD vind ik hem zeker niet. Ik zou de kleuren eerder in braaf en herfst plaatsen dan in WILD. Maar goed mijn eerste indruk was ook niet het wauw effect en hoefde er niet persee 1 te hebben. Toch heb ik er 3 gekocht en vandaag heb ik er 2 voor jullie.
Dat ik geen fan was van deze Limited Edtion konden jullie hier boven al lezen en toch was ik nieuwsschierig naar 2 in het speciaal. Be Aztec! de groene lak die na mijn idee de verkeerde naam heeft gekregen. Want in het pers bericht stond de naam Hunting Heritage gekoppeld aan deze lak. Ook was ik erg benieuwd naar de lak met het Suede effect genaamd Wild, Wild, West side. Dus omdat deze 2 mij het meest benieuwde komen deze als eerst aan bod.


We beginnen met Be Aztec! Deze mooie mos/modder groene kleur bevat heel veel mooie gouden shimmers. Hierdoor word ie toch wel wat specialer vind ik. De groene kleur opzich vind ik namelijk niet mooi. De potjes en kwastjes staan gelijk aan de normale collectie van Catrice dus verder niet echt speciaal.


Toen ik de lak begon aan te brengen op mijn nagels was ik best wel verrast. De gouden shimmers waren er in overvloed. Ik had dit niet echt verwacht eigenlijk. De lak dekte mooi in 2 laagjes en de droogtijd is ook gelijk aan de normale collectie lakjes. Wat mij wel opviel is dat de lak enorm glansde. Zonder topcoat ontstond er een super glans op de nagels. Ja ik was blij verrast.


Dat was de eerste verrassing. Dan hebben we nog lak nummer 2 Wild, Wild, West side. Dit lakje heeft een nieuw en speciaal effect namelijk het Suede Effect. Hier was ik denk ik nog wel het meest benieuwd naar.


De kleur van deze lak deed me meteen denken aan de herfst en aan Halloween. De kleur oranje die lijkt na mijn mening echt op de kleur van een pompoen. Ik kon alleen niet echt het Suede effect ontdekken. Buiten dat hij iets mat opdroogt vond ik het niet echt een suede look. 


Ik heb deze lak ook in 2 laagjes dekkend gekregen dit ging lekker vlot want de lak droogde wel lekker vlug. Ik vind het een leuke lak en zal hem zeker weten wel dragen.

Ik kocht deze lakken bij Kruidvat en zijn ook te koop bij Trekpleister. Ze kosten €2,69 en is een Limited Edition dus beperkt verkrijgbaar.

Liefs,
Wendy

3 opmerkingen:

 1. Vond het ook jammer dat de suede niet echt aaibaar is. Had iets flockends wel verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij suede versta ik ook iets aaibaars of in ieder geval iets meer dan dat het uit eindelijke resultaat was...

   Verwijderen
 2. Ik vond het ook geen succes deze LE. Gelukkig komen er meer, ik zeg op naar de volgende!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.