Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

vrijdag 12 oktober 2012

Halloween!

Ja mensen voor mij begint halloween vandaag al. Vandaag al? Ja vandaag al. En omdat ik dit het leukste feestje van het jaar vind... Nou ja in pretpark wereld dan. Omdat het vandaag dus begint begin ik met een soort van advent kalender. Vanaf nu 3 vrijdag achter elkaar een halloween nail art en dan met halloween zelf een aantal verschillende... Hier kun je nog je kunstwerkjes voor insturen. Hier later meer over!
Vandaag heb ik spook oogjes voor jullie. Hoe ik deze heb gemaakt ga ik jullie uitleggen.


Wat heb ik gebruikt:
- China Glaze - Haunting
- China Glaze - Ghoulish Glow
- Fogan striper - wit
- Fogan striper - zwart
- Dottingtools
- Wiebel oogjes


Als eerst heb ik mijn nagels gelakt met China Glaze - Haunting. Deze lak heb ik 2 laagjes aangebracht zodat de zwarte kleur mooi gedekt was.


Als dit droog is lak ik mijn accentnagel met topcoat zodat ik er wiebel oogjes in vast kan zetten. Deze kocht ik in een euro winkel en vond ze wel erg grappig in nail arts. 

Omdat we natuurlijk meer oogjes willen heb ik mijn grootste dottingtool gepakt en de witte striper van Fogan. Hier heb ik overal witte puntjes mee gezet. Vervolgens heb ik met Glow in the dark lak van China Glaze de puntjes herhaalt.


En omdat we oogjes willen heb ik met de kleinste dottingtool  en de zwarte striper van Fogan de oogjes afgemaakt.

Ik vind ze erg goed gelukt en ze zijn ook nog grappig. 

Wil jij dat jou halloween creatie ook bij mij online komt. Dit is mogelijk. Alle creaties kun je mailen naar info@misspinkynails.nl en dit kan tot en met 28 Oktober. Vermeld hierbij je naam en eventueel blog/website dan komen ze er op 31 Oktober allemaal bij te staan! 

Liefs,
Wendy

5 opmerkingen:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.