Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

dinsdag 16 oktober 2012

Thinner

Wat is thinner? Thinner is een vloeistof die dikke nagellak verdunt maar tegelijk zorgt dat de lak ook zijn eigen identiteit houdt. 

Ik las hier over op internet en dacht dat is handig om in huis te hebben. Toen ik een tijd geleden op internet zat te kijken bij P2 in Duitsland zag ik dat ze ook thinner hadden. Dus de laatste keer dat wij in Duitsland waren heb ik maar een potje thinner in mijn mandje gestopt. Soms heb je nagellak die gewoon niet meer lekker smeert en wat is ingedikt. Vroeger gooide ik daar dan wat nagellak remover in maar dit is gewoon niet goed voor je nagellak. Hij droogt hierdoor nog wat sneller uit dan dat ie dat al deed. 

Er bestaat dus een vloeistof genaamd Thinner en deze verdunnen de nagellak ook. Maar dan op de goede manier. De nagellak veranderd niet van identiteit maar verdunt alleen. Afhankelijk van hoe dik de lak is en hoe dun je hem wel willen voeg je druppels toe.

Ik had een oude Essence lak die ik op een nagelwiel wou lakken in verband met mijn database. Toen ik begon met de lak schrok ik en zag ik een dikke smurrie die niet echt wou smeren. Ik heb er ongeveer 50 druppels Thinner aan toegevoegd en nou is de lak weer mooi dun en lekker smeerbaar.


Ik ben dus van mening dat iedere nagellak liefhebber of verzamelaar dit in zijn kast moet hebben. Het is gewoon een redmiddel voor je dikke lak.

Ik kocht deze Thinner van P2 in Duitsland bij de DM. Hij kostte geloof ik €1,65. In een flesje Thinner zit 9ml. De opening van het flesje is niet groot maar een echte druppel dop.

Liefs,
Wendy

6 opmerkingen:

 1. Als ik weer in Duitsland ben ga ik ook een flesjes halen! Toch zonde om oude nagellak weg te gooien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nagellak gooi ik pas weg als hij op is ;) Dus dit is echt een must in je stash!

   Verwijderen
 2. Deze heb ik ook, maar gelukkig heb ik hem nog niet zo vaak hoeven gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb een thinner met een kwastje (?!) , dat is toch niet zohandig bij het druppelen :s miss kan ik ergens anders nog een andere vinden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil ook Nail Thinner hebben, helaas verkopen ze geen P2 in Nederland... jammer:(

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.