Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

woensdag 3 oktober 2012

Icing Blue

Ik weet niet wat het is. De laatste tijd pak ik steeds vaker een blauw potje nagellak. Is het mijn blauwe periode... Of wat is het? Ik heb werkelijk geen idee. Maar goed vandaag heb ik voor jullie dus ook weer een blauw lakje. Dit lakje is van Fogan en is een beetje zilverblauw metallic. 

Wat jullie misschien al eens eerder hebben gelezen is dat ik de lakjes van Fogan geweldig vind. Het zijn grote potjes en de kleuren zijn mooi. Bij de laatste bestelling die ik deed bij Fogan bestelde ik ook deze mooie zilver blauwe kleur. Het is een metallic finish en dus streept hij een beetje. De zilveren glitters die erin zitten zijn werkelijk prachtig. En verdelen erg goed.

Bij Fogan zijn de potjes altijd allemaal verzegeld met een stikker. Zo kun je zien dat ze niet eerder zijn open geweest. Ik vind het een fijn idee. Alle lakjes hebben een nummer maar bij Fogan bestaan de lakjes uit een A of B nummer dit staat helaas niet op het potje. Dus wanneer je hem thuis krijgt kan het zijn dat je 2 lakjes met dezelfde nummers hebt. Dit lakje is nummer 19 en na wat research bleek dit lakje B-19 te zijn.


Verder zijn de potjes vrij groot en bevat het 15 ml aan lak. Dit geldt overigens voor alle Fogan lakken. De kwast is vrij recht maar wel lang en dun. 


Ik vind dit soort kwastjes opzich toch wel het fijnste lakken. Het kost iets meer werk omdat je niet in 1 haal over je hele nagel bent maar het werk wel preciezer. Hierdoor was de lak net wat streperiger maar wel dekkend in 2 laagjes. Na het tweede laagje vond ik de ergste strepen wel weg trekken. Ja, en dan komt het mooiste van deze Fogan lak... en overigens alle Fogan lakken. Hij kost maar €0,99!! Nou als dat geen koopje is. Fogan is alleen te koop bij de webwinkel van Fogan en ik weet dat er een aantal mensen zijn met minder goede ervaringen maar ik kan alleen maar spreken over mijn ervaring en die is gewoon goed. Binnen de 5 werkdagen heb ik iedere keer mijn bestelling binnen.

Liefs,
Wendy

5 opmerkingen:

 1. Wat een mooi lakje! En voor zover ik het op de foto's kan zien vallen de strepen best wel mee. Een mooie aanwinst om in je stash te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt na het 2e laagje was het grootste gedeelte weg. Het eerste laagje was erg strepend.

   Verwijderen
 2. De kleur zelf ben ik niet zo fan van maar begin Fogan lakken wel meer te waarderen ondanks de lucht die er bij mij vanaf komt haha

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.