Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

donderdag 4 oktober 2012

Dierendag!

Dierendag is altijd een feestje bij ons in huis. Vorig jaar kochten we ons Konijn Elmo voor mijn vorige cavia Pluisje. Een gezellig vriendje voor een eenzame cavia. Helaas heeft Pluisje er niet heel lang van kunnen genieten, door een abces op het kaakje van het kleine beestje is ze overleden. Maar ondertussen is Elmo niet meer alleen. Vlak nadat Pluisje overleed hebben we cavia Ieniemienie en konijn Grover gekocht. En dit zijn onze gezellige diertjes. 

Speciaal voor dierendag heb ik een leuke berenpoot nailart gemaakt!
Ik heb het in de bruine tinten gehouden want een beer is ook bruin. Wat gebruikte ik:- Just in Case van Essence
- Goldfinger van Catrice
- Remover pads van Kruidvat
- Dottingtool
- Klein penseel.

1. Als eerste lakte ik mijn nagels met de Just in Case lak van Essence. Ik heb hier maar 1 laagje voor gebruikt.2. Ik ben met mijn kleine penseel de grote berenpoten gaan tekenen. Beginnen bij het grote rondje en dan de grote stippen voor de 'tenen'


3. Met een dottingtool heb ik allemaal kleine stipjes gezet 1 wat grotere en daar omheen 3 kleine zo krijg je allemaal kleine beren pootjes. Deze kun je op willekeurige plekken op je nagels zetten.Zo heb je snel een hele leuke en mooie nail art speciaal voor dierendag! Hebben jullie ook een dierendag nail-art? Zo ja, door welk dier ben jij geïnspireerd?

Liefs,
Wendy

5 opmerkingen:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.