Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

vrijdag 26 oktober 2012

Halloween Deel 3

Jaaaaaa het is weer vrijdag dus weer een Halloween weekend voor mij! Het laatste weekend voor dat Halloween echt begint. 31 Oktober is toch wel de dag voor Halloween liefhebbers.

Afgelopen weken heb ik veel Halloween gevierd in Walibi tijdens de Halloween Fright Nights. Hier hebben ze een deel in het park om getoverd tot vampier zone. Ik ben echt gek op deze wezens en dit gaf mij inspiratie voor de nail art van vandaag!Om te beginnen 2 foto's van mij tijdens de Halloween Fright Nights met 2 verschillende 'vampieren'
Ik vind de vampier een heerlijk mysterieus wezen en films met vampieren vind ik geweldig. Iets van dit benieuwd me altijd wel. Buiten dat het altijd gewoon nep is ben ik benieuwd naar de oorsprong ofzo. Niet uit te leggen....

Maar goed... nagels!

Wat gebruikte ik?- Essennce Multi Dimensions - Right Girl
- 2 True - Rood
- P2 Color Victim - Eternal
- La Femme Beauty - White
- MAX stripers - Wit en Rood
- Pen buisje
- Dottingtool
- Klein kwastje
- Meng bakje

Als eerste heb ik mijn nagels in een basis kleur gelakt. Deze heb ik in wit en zwart gelakt en goed laten drogen.Vervolgens heb ik in een klein meng bakje de 3 kleuren rood gemengd. Dit omdat het zo een mooie bloed rode kleur word met toch een klein glittertje (die zit in de Essence Multi Dimensions - Right Girl).

Als je dit goed gemengd hebt doop je de pennenhuls erin en leg je je vinger op een stuk papier. Dit omdat het nogal een rommel kan geven. Je houdt het buisje op een afstand van 3 cm ongeveer en blaast door het buisje. Alles wat naast je nagels komt kun je later schoonmaken met een wattenstaafje en nagellak remover.Dit was het makkelijkste gedeelte. Nu gaan we vampiermondjes maken. 
Als eerste heb ik met de rode striper een boven en onderlip gemaakt toen dit droog was heb ik met mijn kleine penseel en de Right Girl lak hier nog een beetje over heen gedaan voor wat mooier effect.

Dan nu de tandjes, dit is een precies werkje. Hiervoor gebruikte ik de witte striper en heb ik gebruik gemaakt van een dottingtool. Eerst zet ik de voortandjes neer 4 stuks. De grote tanden heb ik ook met een dottingtool gedaan. Eerst een wat grote stip en die naar beneden trekken zodat je een puntje overhoudt.

Nou en eigenlijk als je dit hebt gedaan is het klaar. En heb je super vampier nagels.Ik ben er super blij mee en ze zijn echt super goed gelukt! Ik ben weer klaar voor het Halloween weekend!

Jullie kunnen dit weekend nog mee doen aan de Halloween Winactie. Maandag maak ik de winnaar/winnares bekent.  

Ook kan je dit weekend nog je Halloween creatie insturen zodat deze op 31 Oktober online komt staan met vermelding van je naam en eventueel je blog. Insturen kan naar info@misspinkynails.nl


Liefs,
Wendy

1 opmerking:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.