Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

donderdag 25 oktober 2012

Class of 2013

Essence had deze maand een leuke Limited Edition en hij lag gelukkig al een dag voor mijn no buy in de winkel. Dus kon ik ze nog mooi even inslaan. Vandaag laat ik jullie 2 van deze lakken zien en de topcoat die bij deze LE hoort.
We beginnen met Blues of Being Cool. Deze mooie lichtblauwe lak heeft wel iets. Ik moet zeggen dat de kleur erg verrassend was. Verder heeft deze lak geen glitters of iets en is hij mooi plain. 


Wat mij eigenlijk meteen opviel was dat ze de brede vernieuwde kwastjes niet hebben doorgezet naar deze LE. De kwast was recht en niet bijzonder. Het potje daarin tegen vind ik echt veel leuker! Lekker simpel met zilveren opdruk.

Ik heb deze lak dekkend gekregen in 2 laagjes en hij droogde redelijk. Ik heb hierbij wel mijn dry spray gebruikt omdat ik wel vond dat het iets sneller mocht gaan. 

Omdat ik erg benieuwd was naar de glitter topcoat die deze LE bevat heb ik op mijn wijs en ring vinger 1 laagje aangebracht van College Hero.


En dan nu Ready for Rush Week. Een mooie rode lak. Al moet ik zeggen dat ik er totaal niet kapot van ben. Hij is donker rood en neigt naar bruin. 

Het potje en het kwastje is hetzelfde als bij alle andere lakken uit deze collectie, potje is erg simpel met zilveren opdruk en de kwast is recht. Zoals ik net al vertelde.


Ook deze lak was mooi dekkend in 2 laagjes. Ook bij deze was de droogtijd niet zo heel geweldig snel maar gewoon. Nee ik ben geen fan van deze kleur. Hij is echt niets voor mij!

Het zelfde als bij Blues of being cool heb ik hier ook een laagje van de glitter topcoat aangebracht. Maar het maakt voor mij de lak niet beter. 


De college hero topcoat is opzich wel een mooie glitter topcoat. Grote en kleine zilveren glitters. De grote glitters moet je alleen wel meer sturen om ze op hun plek te krijgen. De kleine glitters zijn erg makkelijk met lakken. Gewoon een mooie topcoat waar ik erg blij mee ben!

De LE lakjes kosten €1,89 met uitzondering van de College Hero topcoat, deze kost €1,99 en ze zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister. Let op! Het gaat om een LE dus beperkt verkrijgbaar.

Liefs,
Wendy

4 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Ik heb ze alle 5 maar wou eerst deze aan jullie laten zien :)

   Verwijderen
 2. Mooie lakjes en de topper is ook leuk:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kom voor het eerst op je weblog, ziet er heel goed uit! Vind alleen de foto's wat veraf genomen, kan soms niet heel duidelijk de swatches zien.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.