Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

zaterdag 27 oktober 2012

La Femme Beauty

Gister konden jullie mijn Halloween nail art zien. Hier gebruikte ik een witte lak als basis. Welke witte lak ik graag gebruik laat ik jullie vandaag zien.
La Femme Beauty is een goedkoop merk die een aantal erg mooie lakken heeft. Lang geleden kocht ik deze witte lak. En ik ben er nog steeds erg blij mee. Hij werkt gewoon lekker en zeker als basis onder een nail art.

Het potje ziet er ook goedkoop uit. Het merk en de naam van de lak is gewoon een sticker die erop is geplakt. Het potje bevat wel 15 ml en de kwast is een gewone kwast die wel wat meer haren bevat dus iets dikker is dan standaard. De dop is lang en rond, zilver plastic maar werkt wel lekker. 


Deze lak dekt gewoon in 1 laagje. Nou dat is als basis voor een nail art gewoon een must want er komt immers nog genoeg over heen. Hij droogt wel goed op. Ik gebruik als basis voor mijn nail art atijd standaard mijn Dry Spray. Dan is het gewoon net wat sneller uitgehard.


Ik heb hem al heel lang en wat hij mij ooit kostte weet ik niet meer. Waar ze te koop zijn ik heb deze geloof ik ooit op een braderie gekocht. Dus duur zijn ze niet. Mocht je ze ooit tegen komen deze lakken zijn wel enorm fijn en aan te raden.

Liefs,
Wendy

1 opmerking:

  1. Ziet er goed uit zeg! Mocht ik hem tegenkomen ga ik hem ook zeker nemen want een goede witte lak heb ik nog niet:-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.