Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

vrijdag 14 september 2012

Oud roze....

Ondertussen kennen jullie allemaal Fogan wel. Dat mooie budget merk met die prachtige lakken. Vandaag heb ik er weer 1 voor jullie. Deze mooie oud roze metallic lak verraste mij enorm. Wil je er meer over lezen? Kijk dan gauw verder...



De lakken worden stevig bevestigd verzonden en ze zijn ook allemaal nog voorzien van een stikker die de dop sealed. Zo kun je in ieder geval zien dat het potje nog niet open is geweest. De plak bij het eraf halen die blijft zitten is makkelijk te verwijderen met een beetje remover. Zo is je flesje weer helemaal netjes.




De potjes zijn lekker groot en bevatten 15ml. De kwast is recht en lang. Ik ben nog steeds van mening dat dit juist lekkerder lakt dan de brede kwasten. Maar verder maakt het mij niet heel erg veel uit. De lakken hebben geen naam maar wel nummers. Dit is nummer 18. 


De lak zelf is een oud roze metallic lak met veel zilveren shimmers erin. Hij streept wel iets maar ik heb daar weinig tot geen moeite mee. En zeker niet omdat hij al dekkend was in 1 laagje. 



Toch werd ik weer een beetje verliefd tijdens het lakken. Wat een mooie kleur. Ja ik weet het... Ik word vaak verliefd op een lak. Maar ze zijn ook zo mooi! Ik word er zo vrolijk van.

Ik kocht deze lak bij Fogan voor €0,99. Lekker goedkoop voor een prima kwaliteit!

Liefs,
Wendy
Vergeten jullie de kortingsactie van papapa.nl niet met code PinkyNails

4 opmerkingen:

  1. Volgens mij heb ik deze ook, maar nog niet opgehad. Ziet er leuk uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw mooi lakje hoor! En voor zo weinig geld..
    Je hebt er een volger bij. Neem gerust ook eens een kijkje op onze blog!
    Liefs Selma en Lynsey :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja het zijn echt spotprijsjes, Je moet maar eens op de site van fogan kijken ze hebben ook veel andere make upjes en alles voor €0,99!

      Verwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.