Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

zaterdag 15 september 2012

I kiss the sun!

Neon was de trend deze zomer. Voor mij is neon altijd hip. Ik hou van de felle kleuren en voor mij horen ze niet bij een bepaald seizoen. In de zomer omdat het heerlijk bij het zonnetje hoort en in de winter omdat het mij opvrolijkt tijdens de donkere dagen.
Vandaag heb ik een lak uit de China Glaze summer neon collectie. Sun Kissed.De potjes van China Glaze zijn gevuld met 14ml en bevatten een mooie kwast. Deze is niet dun maar ook niet dik gewoon normaal. Deze gele neon lak zit vol met mooie shimmers en kleurt heel mooi op je nagels. 


Normaal is geel een hele moeilijke kleur om aan te brengen. Het is een moeilijke kleur om dekkend te krijgen. Deze gele lak was al dekkend in 2 laagjes. Een nadeel van neon lakken is dat ze niet mooi glimmend opdrogen. Dit is te verhelpen met een laagje topcoat. Door de shimmer die erin zit moet ik wel toegeven dat de lak iets streept. Maar hij droogt wel erg snel. Het is gewoon een super toffe lak voor lente, zomer, herfst en winter. Het zal je altijd aan de zon doen denken en dat maakt een mens vrolijk!

Ik kocht deze lak bij Enchantra voor €4,95

Liefs,
Wendy

4 opmerkingen:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.