Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

zaterdag 1 september 2012

Nailart met verrassing!

Het is alweer September. Wat gaat de tijd toch snel! Van mij mag het nog wel iets sneller gaan want de maand Oktober is mijn favoriet. Heerlijk halloween vieren in de pretparken met verschillende nailarts maaaaaaaaaaaar eerst deze maand nog. Deze maand gaan we ook wat leuks doen hier. We maken er gewoon een feestje van! 

Om deze maand spetterend van start te gaan beginnen we met een nailart en een kleine verrassing.....


Het is een simpele nailart die toch leuk is voor een sjieke gelegenheid.


Benodigdheden:
- Striper
- Hexagons
- Topcoat
- Penseel
- Basisnagellak

Ik gebruikte als basislak Fogan #24 deze parelmoer kleur is neutraal en erg sjiek en dekkend in 2 laagjes. Daarna begon ik met topcoat een schuine streep over mijn nagels te trekken zodat ik hier de hexagons op kon plakken. Dit plakken doe ik met een penseel zodat ik het goed kan verdelen. Ik heb heel nauwkeurig nagel voor nagel gedaan zodat de topcoat niet te snel droogt.Omdat ik het persoonlijk nou wou afmaken gebruikte ik een zilveren striper. Dit is niet heel afstotend van de lak maar toch zie je het net overdag. Hiermee trok ik naast de lijn van de hexagons een lijn zodat er een scheiding ontstaat.Op de foto zie je het niet heel erg goed. Maar toch als je goed kijkt zie je het streepje. Precies mijn bedoeling. Vervolgens de boel goed aflakken met een topcoat en je hebt een super snelle mooie sjieke nailart. 

Ik heb veel leuke reacties gekregen bij het dragen van deze nailart. Het lijken net visschubben zo op de foto.

Nu komt de verrassing! Deze hexagons zijn te koop bij Papapa.nl net als vele andere nagel en nailart spullen. Mocht je hier iets willen bestellen kan je de hele maand September 5% korting krijgen op je aankopen. Als trouwe bezoeker van mijn blog kan je bij het afrekenen de coupon code PinkyNails vermelden. Dan zal de korting automatisch worden berekend.
Veel shop plezier! 

Liefs,
Wendy

2 opmerkingen:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.