Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

zondag 2 september 2012

Fogan #24

Na mijn eerste bestelling in Juli was ik er zo over te spreken dat ik afgelopen maand nog eens een bestelling deed. Deed maal vulde ik al mijn stripers aan. Deze heb ik nu compleet en daarbij kocht ik nog 4 metallic lakjes. Vandaag heb ik een mooie parelmoer lak voor jullie in de review!


Fogan #24 vind ik toch wel een bijzondere lak. Hij is mooi parelmoer met hele kleine miniscule glittertjes. De lakjes van Fogan hebben allemaal dezelfde potjes en bevatten 15ml. De kwast is lang en dun en ik vind het heerlijk lakken. Aangezien ik geen brede nagels heb kan ik in 2 strookjes mijn nagels lakken.

De lakjes van Fogan zijn echt super dekkend. Want ook deze lichte kleur was dekkend in 2 dunne laagjes. Hij streepte wel iets maar ik vond het niet storend. Ik vind het een mooie lak als ondergrond voor een nailart. Deze konden jullie gister al zien!De lakken van Fogan zijn te koop op hun website en kosten €0,99 per stuk! Nou als dat geen budgetlakken zijn dan weet ik het ook niet meer. En dat het dan ook nog zulke goede lakken zijn voor die prijs is toch best mooi meegenomen. Niet dan?

Liefs,
Wendy

Vergeten jullie de kortingsactie van papapa.nl niet met code PinkyNails

1 opmerking:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.