Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

vrijdag 21 september 2012

Kantjes

Vandaag heb ik voor jullie lace nails.... Ik hoor jullie denken wat is dat nou weer. Nou simpel het is een een andere benaming voor kant op je nagels. Ik zat een hele tijd geleden op internet rond te kijken en kwam deze leuke manier tegen. Hierna is het in mijn hoofd blijven hangen. Het enige wat ik nog even moest aanschaffen was een mooie stukje kant. Dit allemaal gevonden te hebben ben ik zaterdagavond hiermee aan de slag gegaan. Ik wil mijn eerste poging met jullie delen dus... Hierbij mijn eerste poging!




Voor ik begon bedacht ik me wat een mooie kleur zou zijn voor eronder. Ik koos voor NYC Prospect Park Pink. Dit is een mooie licht roze lak met zilveren shimmers erin. Mooie combi met zwart kant.





Benodigdheden:
- Stuk zwart (of wit) kant
- Basis lak
- Schaartje

1. Ik begon met het lakken van mijn nagels in een basis kleur. Ik deed dit met 1 laagje.


2. Toen dit droog was ben ik met het kant bezig gegaan en ben ik kleine reepjes gaan knippen en dit op maat van mijn nagels gaan knippen.


3. Als ik zo alle stukjes heb, lak ik mijn nagels met nog een laagje hierdoor is de lak nat en blijft het kant goed zitten.


4. Als het er vervolgens allemaal opzit en wat verder is ingedroogd dan ga ik nog even alle randjes langs om ze mooi bij te knippen.


En dan ben je eigenlijk klaar. Ik vind het een leuk effect en heeft er 5 dagen perfect opgezeten. Ik kreeg veel leuke reacties. En moet zeggen dat het voor een eerste keer zeker niet mislukt is! Ik ga deze manier wel vaker gebruiken want vind het erg geslaagd!

Liefs,
Wendy

3 opmerkingen:

  1. Apart... Ben alleen niet zo kapot van de rafels. Die zul je denk ik ook niet kunnen voorkomen of met blanke lak iets?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik had geen last van die rafels. Maar ik had ter plekke een grote schaar en 'savonds had ik een klein schaartje waar ik de rafels mee heb weggeknipt. Maar met blanke lak werkt het ook. Dan stopt het rafelen ook.

      Verwijderen
  2. Super gaaf gedaan, weer eens wat anders dan tekeningetjes:P

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.