Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

donderdag 20 september 2012

Tijd voor....
Jezelf voorstellen, dat gaat vaak via de manier: naam, leeftijd, woonplaats doei! Nee ik wil het eens anders doen, laatst kwam Wendy naar mij toe met een heel leuk idee of wij niet samen wat konden doen voor onze blogs, ja waarom niet? Dus dat idee gingen wij uitwerken.


Mijn ouders hebben mij de naam Angelique gegeven, die regelmatig verkeerd geschreven en/of uitgesproken word, dankjewel pap en mam. Mijn moeder heeft mij op 2 maart 1991 ter wereld gebracht. Laat ik het even anders vertellen... 

Mijn moeder deed de maandelijkse boodschappen en zij stond net in het suikerpad (goh) en toen braken haar vliezen, 2 maanden te vroeg. Dus dat ik van zoetigheid houd zal je zeker niks verbazen? Dit maakt mij een dame van inmiddels 21 jaar oud wat niet in Nederland geboren is, nee mijn moeder heeft mij te wereld gebracht in Zuid-Afrika. Als 1 jarige baby ben ik terug gekomen naar Nederland maar mijn roots liggen hoe dan ook nog steeds in Zuid-Afrika.

Op dit moment woon ik in het mooie Rotterdam, maar zelf heb ik hiervoor in: Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Alphen aan den Rijn gewoond. Veel plaatsen zal je wel denken, ja dat klopt! Al begin ik Rotterdam steeds leuker te vinden, moest ik er wel heel erg wennen!

Mijn passie en hobby`s zijn bezig zijn met make-up, later wil ik ook zeker een visagie opleiding gaan doen en daar meer mee gaan doen, het is echt mijn droom. Maar dat zou je niet denken, want als 16 jarige moest ik echt niks hebben van make-up. Deed een beetje mascara en lipgloss op maar dat vond ik toen al te veel.

Nee op mijn 18de ben ik mij gaan verdiepen in make-up, you-tube filmpjes kijken, blogs lezen en vooral zelf uitproberen, 3 jaar geleden blogte ik zo heel af en toe op mijn andere blog (1x in het half jaar haha) maar tot dit jaar maart begon het weer te kriebelen, ik hou van schrijven en make-up, waarom doe ik daar niks mee dacht ik? Zo doende is mijn blog opgestart 'beautyblog-angelique' over de naam ben ik nog niet helemaal uit, maar voor nu laat ik het zo.

Je zult je vast ook wel afvragen hoe ik Wendy ken, heel simpel door mijn vriend. Mijn vriend heb ik 2 jaar geleden leren kennen en hij heeft de zelfde passie als mij, pretparken! Op een geven moment riep Wendy. Hè je hebt een vriendin, en waarom weten wij daar niks van en waarom hebben wij haar nog niet gezien?! Schaam je Werner! Zodoende gingen wij naar Wendy en haar vriend toe (met Oud en Nieuw) en het klikte eigenlijk vrij wel meteen. 

Wendy en ik liggen met heel veel dingen op een lijn en weten precies van elkaar wat we aan elkaar hebben. We kunnen elkaar iedere dag spreken maar ook 1.5 maand niet zonder dat we het gevoel hebben van het verwaterd.

Nou goed even bij het gedeelte blijven wat ik ga doen op de blog van Wendy, ik ga voor jullie op haar site looks maken, uitwerken en laten zien. Dit kunnen felle, rustige en gewaagde looks zijn.

Ik zou zeggen, hou Wendy's site zeker goed in de gaten en dan zie je binnenkort een look van mij voorbij komen! Mocht je benieuwd zijn naar wat Wendy bij mij op de site gaat doen? Kijk dan bij: www.beautyblog-angelique.nl en daar zie je dan haar creaties.

Wij hebben met elkaar afgesproken om dit 1x in de twee maanden te doen zodat het leuk voor ons allemaal blijft!

Dus dan zeg ik bij deze tot de volgende keer!


2 opmerkingen:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.