Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

zondag 26 augustus 2012

HenM Nail Polish

Herkennen jullie het? In de rij staan voor de kassa en daar staan dan al die euro bakken. Een hele tijd terug kwam ik terwijl ik stond te wachten bij de HenM daar deze 2 prachtige kleuren tegen en kon ze niet weerstaan en nam ze mee. Niet veel mensen weten dat HenM een make up lijn heeft maar ja, en deze bevat ook prachtige lakjes. Als je er komt neem zeker eens een kijkje!


Deze 2 prachtige kleuren hebben gelukkig een naam. De paarse lak mag de naam Beauty Bandit dragen. En deze smurfen blauw heet Nail Him. Ik moest zelf enorm lachen toen ik de namen las. Maar ergens passen ze wel bij mij.

Beide lakken lakte erg fijn. De kwast is dun. Het enige min puntje vond ik persoonlijk de brede dop. Dit houdt niet heel lekker vast en ik kreeg ze er ook niet af. De potjes bevatten 9ml dus er zit ook nog best veel in.Wat mij enorm mee viel is dat beide lakken compleet dekkend waren in 1 laagje. Dit is erg prettig want de lak droogde niet snel. Wat mij wel opviel was dat als de lakken eenmaal droog waren dat ze ook al meteen uitgehard waren. 


Ik ga zeker nog eens kijken naar lakken van HenM want ondanks de kleine min puntjes ben ik er wel tevreden over! Ik kocht deze lakken overigens voor €2,-

Hebben jullie ook lakken van HenM? Wat vinden jullie er van?

Liefs,
Wendy2 opmerkingen:

  1. Mooie kleurtjes, vooral de blauwe!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb het blauw kleurtje ook, en ik vind hem ook heel erg mooi, één van mijn favorieten.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.