Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

donderdag 30 augustus 2012

P2 Blues Brothers

Zoals ik laatst ook al vertelde in de blog van P2 lak Artic zijn de vakanties weer voorbij maar mocht je een bezoekje aan Duitsland brengen om gewoon eens gezellig te shoppen of boodschappen doen loop dan eens de DM drogist binnen en kijk eens in het display van P2. Vandaag staat #532 Blues Brothers op de planning!

Deze super mooie diep donkere blauwe lak met hele fijne blauwe shimmers er in is een precht exemplaar. Toen ik voor het display van P2 stond vond ik veel kleuren mooi en ondanks zijn diepe donkere kleur koos ik toen toch voor deze. Tussen al mijn andere lakken stoot hij iets wat af maar des te leuker ik het vind om hem te hebben! 

Het potje is vierkant en ziet er mooi uit met de zilveren dop en er zit 8ml in. De kwast lakt erg fijn en is niet te dik en niet te dun. Toen ik begon te smeren werd ik er best blij van! Hij was sjiek en erg prachtig. En ook nog eens dekkend in 1 simpele dunne laag. Al met al is het dus echt geen miskoop want de lak droogde ook nog eens best snel! En toen het droog was kwam er een glans op mijn nagels dus een topcoat is niet echt nodig voor de glans. 

Wel zou ik een basecoat aanbrengen want de lak geeft wel wat af. Dat was toch een klein min puntje op al het moois 

Deze lakken zijn te koop in Duitsland bij de DM drogistHet is een soort van grote kruidvat. De lakjes zijn €1,55 per stuk. 

Liefs,
Wendy

1 opmerking:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.