Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

zondag 29 juli 2012

Salmon & Garfunkel!

Salmon & Garfunkel is echt een super mooie lichte lak. Ik had het op en mijn handen leken spontaan bruiner. Opzich vind ik dat in de zomer wel heerlijk! 


Het is een prachtige kleur. In het potje vind ik hem al mooi zalm roze/oranje heerlijk zomers. Het potje zelf is lekker standaard met zijn 10ml, zoals we die gewend zijn van Catrice. 

Helaas hebben de lakken van Catrice allemaal brede kwasten. Ik hou er totaal niet van en vind het niet prettig werken. Maar zo zijn er ook velen die er gek op zijn. Ik heb het gevoel alsof ik de kwast dan niet goed kan sturen en dus overal over heen lak ook waar het niet de bedoeling is. Op het potje staat dat de lak dekkend is in 2 laagjes. Dit klopte helemaal. De lak droogt ook lekker snel dus ik kon mijn Dry Spray even laten staan. Dit lakje heb ik al een tijdje thuis staan maar ik heb hem eindelijk ontdekt! 

Ik kocht deze lak over van Angelique en betaalde er destijds €1,50 voor. Normaal zijn de Cartrice lakjes te koop bij kruidvat en trekpleister en kosten ze €2,49.

Liefs,
Wendy

1 opmerking:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.