Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

zaterdag 28 juli 2012

Shoplogje Fogan

Een paar weken geleden had ik nog nooit van dit merk gehoord. Maar ineens verscheen op twitter een berichtje met mega budget lakken van Fogan en de kleur die ik toen zag vond ik geweldig! 

Mijn tactiek op zulke momenten is zo'n website bekijken, bekijken en nog eens bekijken, opslaan en een paar dagen later nog eens kijken en zien of ik er nog mooie lakjes tussen zien staan. Afgelopen zondag had ik deze lakjes besteld.2 gewone lakken en 6 stripers. Ik heb veel stripers maar daar zit ook een pennetje op. Toch wou ik ook eens deze proberen. Ieder potje koste €0,99!! En als je er 7 producten besteld (ze hebben ook make up) dan krijg je een gratis cracklakje. Ik vond die roze erg mooi en die metallic paars had voor mij ook wel wat.

De potjes zitten in een klein plat doosje wat erg op een kleine pizza doos lijkt. Het doosje is stevig en in het doosje zitten ze met tape vast geplakt dus ze schuiven niet.


De potjes nagellak en stripers zitten allemaal met een labeltje gesealed. Persoonlijk vind ik het erg fijn als potjes op een bepaalde manier gesealed zijn. 


Ieder potje bevat 15 ml en de kleur heeft zijn eigen nummer. Helaas geen naam! Ik heb de kleuren 15 neon roze en 22 metallic paars. Binnenkort de swatches.

 Ik heb van alle stripers er 6 uitgekozen omdat ik die na mijn mening het meest zou gebruiken. Blauw, Roze, Zilver, Zwart, Wit en Paars. Dit zijn leuke kleuren om bloemen mee te maken of andere gekke nail-arts.


Zoals eerder gezegd heb ik dit gekocht bij Fogan. Alle producten van Fogan zijn €0,99 per stuk. Dus ook deze lakjes en stripers! 


Liefs,
Wendy

5 opmerkingen:

 1. Mooie spullen heb je gekocht! Ik ben benieuwd naar de swatches en nail arts die je ermee gaat maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kleuren zijn inderdaad best mooi! Kan alleen echt niet tegen de lucht van Fogan, kreeg spontaan hoofdpijn en werd een beetje high door de lucht haha:P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Apart, ik heb namelijk totaal geen extra geur aan de lakjes... Tuurlijk ruiken ze maar dat doet ieder lakje wel.

   Verwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.