Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

donderdag 26 juli 2012

Oooooozotic #512


De Ozotic lakken zijn echt om helemaal bij weg te kwijlen! Wat een prachtig merk is dit! Een klein Australisch bedrijf wat deze lakken speciaal met de hand maken en bottelen. Zo zijn de lakken dus erg uniek! Helaas gaat de hele 500 serie waar ook veel holografische lakken tussen zitten uit hun assortiment. Ik heb nog een aantal aangeschaft want ik vind ze werkelijk geweldig! Bij de naam denk ik dan ook vaak aan Ooooohzotic. 

Ik heb nu gekozen voor een blauw grijze holo lak nummer 512. Helaas hebben de lakken geen namen maar nummers. 
De potjes zijn erg clean en alleen de naam staat erop en onderop staat het nummer. De kwastjes zijn iets breder maar voor mij nog prima te doen! Erg fijn zelfs! Het enige wat ik echt hoopte was of deze holo lak echt dekkend zou zijn. 
Deze lak is perfect dekkend in 3 dunne laagjes. Ik hou er niet van om 3 laagjes aan te brengen want vind 2 meer dan genoeg. Bij de eerste laag is hij wel erg transparant maar bij de tweede laag al een heel stuk beter. En is het een mooie licht blauwe lak. Na de INM - Out the Door topcoat maakte mijn hart een sprongetje! Wat een pracht lak en wat mooi ziet het eruit. Laat de zon maar lekker schijnen zodat het holo effect goed te zien is! Ik ben echt verliefd op deze lak en er gaan er zeker nog een paar volgen in mijn collectie! Ik bleef maar kijken naar mijn nagels. Het effect van de holo is zo mooi! 

Zoals al eerder aangegeven gaat de 500 serie eruit dus als je nog 1 van deze prachtige lakken wil aanschaffen heeft PrettyPolish er nog een paar op voorraad! 

Ik kocht deze lak bij PrettyPolish voor €11,00. Het is totaal geen budget lak en daarom heb ik lang getwijfeld of ik deze lak wel zou aanschaffen. Achteraf totaal geen spijt dat ik het toch heb gedaan!

4 opmerkingen:

 1. Mooi, en hoe goed kun je die verwijderen?
  Ik heb een hekel aan lak die je na 15 minuten nog niet van je nagel hebt met remover...
  Dan wil ik me nog bedenken om een keer over de schreef te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze lak ging er snel af. Hoefde niet echt te schrobben en in notime was het eraf dus zeker de moeite waard!!

   Verwijderen
 2. Ziet er goed uit! Ik heb zelf ook een beautyblog, misschien dat je daar een kijkje wilt nemen? :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.