Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

vrijdag 27 juli 2012

Holiday

De vakanties zijn in het hele land begonnen en iedereen wil lekker naar de zon. Of altans genieten van de zon. Hier in Nederland is het nog niet echt zomers maar zo gauw de temperaturen omhoog gaat en het zonnetje gaat schijnen kunnen we ook hier in Nederland genieten van de warmte en de zon! 


Essende heeft deze zomer leuk ingespeeld op de vakantie met hun limited edition Ready for Boarding. Vandaag ga ik voo rjullie 1 van de zomerse lakjes reviewen. Nummer 5 Destination Sunshine. Deze hele lak ziet er lekker zomers en pastel achtig uit. In vond het een lekker fris kleurtje.

Wat mij meteen opviel toen ik mijn nagels wou lakken was het minuscule kwastje. Wat was deze klein. Ik ben meteen een ander potje van Essence erbij gaan pakken om het te vergelijken maar ik zag wel dergelijk verschil! De potjes zelf zijn juist net wat groter en bevatten 8ml i.p.v. de 5ml van Color to Go.

Links Destination Sunshine  & Rechts een Color to go lak
Ondanks het kleine kwastje maar begonnen met lakken. Bij de eerste laag dacht ik bij mezelf gaat dit ooit nog goed komen. Ik zag strepen, doorschijnende stukken en ga maar door. Alles wat je bij een goede lak niet zou willen. Maar dat is een vervelende kwaal wat je gauw met een gele lak hebt. Ik heb het netjes laten drogen en dat ging best vlot. Daarna ben ik vol goede moed aan een tweede laag begonnen. Ik heb een dun laagje erover heen gedaan maar het hielp nog niet echt. Er waren wat strepen en dekte nog niet heel mooi. Ik vind drie lagen teveel dus heb ik het hier bij gelaten. Wel vond ik de glans erg mooi nadat hij opgedroogd was.

twee laagjes
Ik vond uiteindelijk de kwast toch te dun en daardoor vond ik het niet heel fijn lakken. Maar het kleurtje vind ik wel erg zomers en wat dat betreft vind ik deze limited edition erg geslaagd! 

Deze lak heb ik gekocht bij Kruidvat voor €1,59 en is tijdelijk verkrijgbaar. De Ready for Boarding is een serie van 5 lakken. Binnenkort komen de anderen.

4 opmerkingen:

 1. Ik heb ze ook. Nog niet gelakt. Had nog zo veel lakjes niet uitgeprobeerd...
  Als ik een kleur niet mooi vind is dat geel. En toch op nagels ziet het er weer heel vrolijk uit.
  Dus toch een keer proberen!
  heb ze ook. En id

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond deze kleur geel juist wel mooi. Je lijkt niet ziek en ziet er zomers uit. Vele gele lakken maken je nagels ziek (altans zo ziet het eruit)

   Verwijderen
 2. Ik heb deze nu op mijn nagels en hij zit er al 5 dagen perfect op! Super :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.