Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

woensdag 25 juli 2012

NYX - Matte lak... Mint groen?

Toen ik een poosje terug mijn geweldige pakketje van PrettyPolish thuis kreeg was ik erg nieuwschierig. Ik had 3 Models Own lakken, 2 Ozotic lakken en 3 NYX matte lakken. Terwijl ik ze aan het uitpakken was keek ik nogal raar op van de mint groene kleur van NYX. Ik vond het meer gras groen. Dus hij was wat groener dan dat ik verwachtte! 

Het potje ziet er lekker simpel uit en de inhoud bevat 10ml. Ook heeft dit lakje zo'n fijn dun kwastje. Ik hou ervan! Met zo'n brede kwast zit ik altijd te stunten. Na mijn mening is het gewoon moeilijker met sturen en ga je snel over de randjes heen. 


Matte lak, iedereen heeft zijn eigen mening hierover. De 1 vind het verschrikkelijk en de anders vind het mooi. Mij kun je in de laatste categorie plaatsen. Ik vind het wel wat stoers hebben. Glans is gewoon net wat sjieker. Al vind ik een glitter lak ook erg mooi! 

Deze lak dekt in 2 dunne laagjes en droogt redelijk vlug. Het leuke aan zo'n matte lak vind ik altijd dat terwijl hij droogt steeds matter word. Zo kun je ook goed zien als er nog stukjes natter zijn! Na 2 dekkende laagjes heb je een mooie soft matte finish. 


De kleur... Ik weet het niet zo goed. Hij ziet er apart uit en is opzich erg leuk voor in de zomer. Maar wat ik nu echt van de kleur vind. Ik weet het niet zo goed.


Ik heb deze lak bij PrettyPolish gekocht voor €4,95. Deze lakjes vallen voor mij dus nog onder de budget norm van €5,00

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Dat gevoel had ik ook! Mint groen vind ik het dus totaal niet. Ik noemde het al gras groen inderdaad. Opzich wel mooi alleen weet ik niet zo goed wat ik met de kleur moet!

      Verwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.