Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

dinsdag 31 juli 2012

How To Make... Painting Drops

Het is weer dinsdag en gek genoeg weer tijd voor een simpele nail-art! Of ik de dinsdag om tover tot een nail-art dag weet ik nog niet maar voor nu gewoon toeval! Vandaag heb ik de painting drops voor jullie gemaakt. 



Deze nail-art is nog simpeler dan de bloemen van vorige week! Ik gebruikte deze keer: La Femme - White, Models Own - Bubblegum en een dottingtool meer niet.


Eerst lak ik de nagels helemaal wit met de La Femme lak. Deze dekt erg goed dus 1 laagje kan al voldoende zijn. 

Als dit droog is pak ik een stuk huishoud folie en pak ik een onderzetter in zodat ik hier wat druppels nagellak op kan doen. Dan kan ik makkelijk mijn dottingtool erin dippen om de stippen/druppels te zetten.

Dan begin je bovenaan je nagel met een royale druppel aan je dottingtool en ga je stippen zetten. Als je tool weer leeg is herhaal je dit. Op een enkele plek ga je net even naar beneden zodat je een druppel effect krijgt. En als het dan goed is krijg je een leuk resultaat.


Have fun! 
Liefs,
Wendy

5 opmerkingen:

  1. Fijn uitgelegd. Erg leuke nail art!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Blij dat het fijn uitgelegd is. Vind dat bij nail art heel belangrijk dat het begrijpbaar moet zijn. Ik heb hem een week gedragen en kreeg veel leuke reacties!

      Verwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.