Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

maandag 25 februari 2013

A Nude Holo

De titel van deze blog zegt eigenlijk helemaal niets. Maar ik vond het beter dan te zeggen dat het over lakje 96D gaat. Dus plak ik er zelf maar een naampje aan. Deze prachtige lak met nummer 96D is van Manhattan en kocht ik een tijdje terug in Duitsland. 
Vanwaar nou die holo met de nude... Nou ja nude is de lak niet maar hij is meer taupe. En er zitten prachtige holografische glitters in en ik vond hem werkelijk prachtig! Lang geleden was Manhattan te koop in Nederland en soms heb je nog geluk dat je af en toe iets tegen komt maar niet vaak. In Duitsland is het wel te koop en is het een prachtig budget merk.

Deze prachtige nude/taupe lak is een Quick Dry lak en het flesje is gevuld met 7ml. Persoonlijk vind ik het flesje kleiner ogen maar het staat op het flesje dus zal het er zeker wel inzitten. De kwastjes van Manhattan zijn niet heel lang maar wel plat. Super breed zijn ze ook niet gewoon een fijne kwast om mee te lakken.


Zo op de foto zie je in ieder geval al dat ik niet heb gelogen over de holografische glitters ;). Wat ook wel erg fijn is van deze lak is dat hij heel mooi dekt in 2 laagjes en ook echt snel droog is. Of dit werkelijk in de genoemde 60 seconde is weet ik niet maar snel is het wel.


Op de laatste foto is helaas niet heel goed te zien dat de glitters mooi verdeelt zijn over mijn nagels maar dit was zeker het geval. 

Manhattan is een super fijn budget merk en dit flesje nagellak koste €1,85. En dat voor zo'n mooi kleurtje! Ik vind hem echt speciaal!

Liefs,
Wendy

1 opmerking:

  1. Ik heb deze ook ooit gekocht bij de DM en ben er nog steeds blij mee, nu ik hem bij jou zie, denk ik dat ik vanavond die ook pak!! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.