Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

zondag 6 januari 2013

Prospect Park Pink

Zo heel af en toe komen hier NYC lakjes voorbij. De reden hiervan heb ik al eens verteld maar voor de nieuwe bezoekers. NYC is een merk waar ik iedere x voor het schap sta en denk... Hmm echt speciaal is het niet. Als je dan zo af en toe eens kijkt zie je heel soms er wel wat leuks tussen staan vandaar dat die dan hier alsnog voorbij komen. Zo ook vandaag!


Prospect Park Pink is een heel soft roze kleurtje en toch heeft hij iets aparts. Dit komt door de enorme hoeveelheid aan zilveren shimmers die erin zitten die het zelfs doen lijken dat de lak metallic is. Heel fraai maar toch erg tof!

De flesjes van NYC zijn recht en niet heel speciaal de opdruk is in zilver en wit. Erg goed leesbaar dus. De kwastjes zijn net iets breder en platter dan een gewoon simpel kwastje. Hierdoor is het aanbrengen van de lak wel makkelijk.


Op het flesje staat Quick Dry en ik moet toegeven dat de lak wel lekker vlug droogt. En als de lak dan droog is blijft er een mooie glans achter. Helemaal top. 


Deze lak is ook leuk om te gebruiken bij een nail art. Ik heb hem al eens eerder gebruikt bij de Lace nail art. Ook kun je er vele andere dingen op maken!

NYC is te koop bij Kruidvat en de lakjes zijn niet heel duur. Ze kosten €2,99 per stuk. 

Liefs,
Wendy

2 opmerkingen:

  1. Vind ze ook super lakken! Mis wel de matte, zoek die nog de mijne is bijna op!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Essence heeft ook een matte topcoat. Werkt net zo lekker als die van NYC :)

      Verwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.