Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

maandag 21 januari 2013

I'm Bluetiful

Vandaag is het Blue Monday. Voor de gene die niet weten wat het inhoud... Het is de meest deprimerende dag van het jaar... Dit omdat alles nog heel ver weg lijkt. De lente is nog ver weg,  de vrije dagen zijn voorlopig nog even zoek... Oke, voor de schoolgaande kinderen is het iets minder erg en voor de mensen die in het zuiden wonen geldt het dit jaar ook niet echt, aangezien de carnaval op een steenworp afstand is. Persoonlijk heb ik er dit jaar ook niet veel tijd voor om er bij stil te staan... De bruiloft van mijn moeder komt immers steeds dichterbij. Maar speciaal voor vandaag I'm Bluetiful van Essence!


Eigenlijk vind ik deze lak er meer uitzien als lila dan blauw maar de zilveren glitters/flakies die er in zitten brengen de lak naar een hoger niveau. De naam past gewoon perfect bij Blue Monday! Want ondanks dat alles ver weg lijkt blijft het goed komen. Als je er maar in gelooft!

Deze Colour & Go lak van Essence gaat helaas het assortiment verlaten. Ik ontdekte hem zelf een beetje laat. Maar ondanks dat vind ik het een mooie lak! Ik heb hem 3 dagen zonder chips kunnen dragen en daarna was het dan ook tijd om te veranderen van lakje maar ik ben er gewoon tevreden over.


De flesjes zijn ondertussen wel bekent denk ik. De mooie vrouwlijke en speelse vorm met de lange hals en een fijne brede kwast die perfect in 1x over je nagel lakt. Hij dekt in 2 laagjes en is ook nog eens snel droog. Ook heeft de lak een prachtige mooie gel finish.


Wil jij deze lak nog bemachtigen omdat je hem nog niet hebt? Dan ga maar snel naar het Kruidvat. Zo lang de voorraad strekt is deze lak te koop voor 50% en dat terwijl ze normaal al €1,69 kosten. Dus een echt koopje!

Liefs,
Wendy

6 opmerkingen:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.