Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

maandag 7 januari 2013

Duochroom by Flormar

Daar is ie weer... 1 van mijn favoriete merken uit het buitenland Flormar. Nou ja uit het buitenland die niet in Nederland te koop zijn. Sinds kort heb ik een leuke website gevonden waar ze veel (lees in HEEL VEEL) verschillende lakjes hebben en zo ook mijn favorieten Depend en Flormar. Flormar is al vaker voorbij gekomen in verschillende versies. Vandaag een leuke Duochroom.




Op internet werd dit lakje beschreven als een rood gouden duochroom. Toen ik hem eenmaal thuis had vond ik de kleur niet echt kloppen na de omschrijving. Ik zie wel rood, goud tinten maar voor mij is de lak meer koper dan wat anders. 

Flormar heeft altijd van die fijne lange doppen, deze houden erg fijn vast en de kwast die eraan zit is ook erg soepel en gewoon recht. In het flesje zit 11ml dus het is een beetje een standaard grote van het flesje.


Ondanks dat de lak erg goed dekt in 1 laagje vond ik het een beetje tegenvallen met de droogtijd. Ik heb de Spritz Dry gebruikt omdat het simpel weg erg lang duurde voor hij droog was. Erg jammer dus!


Zo op mijn nagels zag ik weinig meer van de overige kleuren en het duochroom effect en was het voornamelijk metallic koper wat ik op mijn nagels had.

Flormar is voornamelijk te koop in Spanje en kost hooguit €2,50. Ik heb een site gevonden die ze ook verkopen en ook verzenden naar Nederland. Hier betaalde ik voor deze DuoChroom lak €2,60. Niet veel verschil dus.

Liefs,
Wendy

5 opmerkingen:

  1. Ik zie meer een mooie rode lak met een iets gouden shimmer. Maar wel heel mooi

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Apart is hij zeker! Leuk om te zien dat iedereen hem dan toch weer anders ziet ;)

      Verwijderen
  2. Oeps ik ging ff op die site kijken... Per ongeluk lakjes besteld! Ach ja...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Is een leuke site. Staan ook Essence en Catrice tussen ;) Ik was erg tevreden over die site en afhandeling! En dan ook nog mijn favo lakjes uit het buitenland hebben ;)

      Verwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.