Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

donderdag 20 december 2012

Tijd voor Angelique

Kerst heeft voor iedereen een andere betekenis, ik hoop oprecht dat iedereen een hele fijne, warme en gezellige kerst/feestdagen heeft. Kerst betekend heel veel voor mij, vaak staan we even extra stil bij de mensen uit onze omgeving die niet meer bij ons zijn, halen oude herinneringen op en wij spelen ook altijd heel veel spelletjes met een lekker hapje en drankje, het fijne van mijn familie is, met kerst kan je gewoon lekker jezelf zijn, je hoeft je niet op te doffen je kan gewoon in je joggingbroek rondlopen bij wijze, dit doe ik uiteraard niet maar het verplichte is er in ieder geval niet (daar heb ik zo een hekel aan)


Ook met make-uppen kan je meteen zien dat het kerst is, er word meer glitters gebruikt, gouden, zilveren, rode en groene kleuren komen te voor schijnt maar ook rode/felle lippen staan centraal. Omdat ik op mijn site al een look met glitters had gemaakt wilde ik eens iets anders voor misspinky, want ik hou wel van het aparte, gewoon lekker anders dan andere.

Echt over deze look heb ik heel lang na moeten denken, hoe ging ik hem maken en vooral met wat voor kleuren? Mijn inspiratie kwam van de lucht, ja je weet wel dat daar buiten als je uit het raam kijkt?
Kan mij namelijk herinneren dat het soms strak blauw staat midden in het winter en deze lucht vind ik zelf zo mooi vooral als er ook een lekkere pak sneeuw ligt.

Dus heb ik gekozen voor het palette wat ik van Wendy gehad heb, hier zaten de perfecte kleuren in die ik wilde gebruiken, kijken jullie mee?


Ogen:
Electric palette - bart smit
Maybelline New York - Falsies Feather Look mascara - Black
Essence - geleyeliner - 01 Midnight In Paris
Maybelline New York - Colour Tattoo - als basis bij de buitenste ooghoek
Catrice - LE feMALE kubus - 01- in de binnenste ooghoek
Catrice highlighter - 
Op het wenkbrauwbot
Urban Decay - primer potion


Gezicht:
Maybelline New York - BB Crème - kleur medium
MAC Dainty
Yves Rocher - wenkbrauwpotlood 02 cendre

Lippen:
Bourjois Paris - 01 Sweet kiss

En kan je er al iets bij voorstellen? Blauwe liner? Hoe heb ik deze kleuren toch gecombineerd hoor ik je denken, nou zo dus:


Ben je al van je stoel afgeblazen? Lekker knallend he? Het is geen allerdaagse kerstlook en deze zal ik niet snel zomaar dragen, wie weet met oud & nieuw wel met een leuk shirtje ofzo.

Nogmaals wil ik iedereen van Misspinky hele fijne en warme dagen wensen en bij deze zeg ik tot 2013!


1 opmerking:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.