Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

maandag 17 december 2012

Pretty Pink

De Make Up Studio, ik kan er niet over uit gepraat raken. Na de opening ben ik nog een aantal keren terug gegaan om alles nog beter te bekijken. Tijdens de opening kocht ik 2 prachtige lakjes. De eerste konden jullie al zien. Vandaag heb ik de 2e en het betreft een glitterlak.


Ik ben dol op glitterlakken, alleen op de 1 of andere manier houdt iets mij tegen om het op te doen. Ik denk dat het verwijderen van een glitterlak me altijd net iets meer moeite kost dan dat ik eigenlijk zou willen. Hier zijn handige trucjes voor met zilverfolie en watjes maar toch ben je altijd langer bezig dan wanneer je gewone nagellak eraf haalt. 

Toen ik op de opening deze glitterlak zag staan wist ik gewoon dat ik deze moest hebben. Wat een prachtige roze kleur met enorm veel glitters erin. De lakjes van de Make Up Studio hebben geen naam maar ene nummer. Dit is lakje G8. De inhoud van de flesjes zijn 12ml en de kwastjes zijn erg fijn en niet te breedt.


Deze lak heeft wel een wat dikkere substantie dan de andere Make Up Studio lak die ik voor jullie reviewde maar ik vind hem toch erg fijn lakken. Deze glitterlak heeft een prachtige roze basis lak. Deze zie je goed terug wanneer je 2 laagjes op doet.


Ik ben echt weg van deze lak. Echt een beauty. Wat mij echt enorm meeviel was dat de lak snel droogde en bij het verwijderen zaten niet heel mijn handen onder de glitters en ging dit erg gemakkelijk. Top dus! 

Dit lakje is te koop bij de Make Up Studio. Het zijn geen budget lakken maar voor €12,90 heb je wel een enorm goede lak. De kwaliteit is goed en de houdbaarheid ook.

Liefs,
Wendy

4 opmerkingen:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.