Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

maandag 24 december 2012

Makes Me Smile

Een leuke naam zo rond de feestdagen. Voor velen dan. Iedereen heeft er wel iets mee. Ik ben zelf meer van oud en nieuw dan van kerst maar goed ieder zijn eigen ding toch?! En zo dacht Catrice ook. Vandaar een Limited Edition met voor ieder wat wils. NeoNaturals. Dit is een collectie bestaande uit 6 neon kleuren en 6 nude kleuren. Vandaag 1 van de 6 nude kleuren voor jullie.


De collectie leek mij echt super gaaf. Maar ik moet eerlijk bekennen ik vond de collectie tegenvallen. De neon kleuren waren niet echt neon ende nude kleuren waar grijsig en grauw. Toch vond ik 1 nude kleur echt mooi. Makes Me Smile! 

Deze bruinige kleur met veel zilveren shimmers. Hierdoor krijgt de nude kleur een speciale touche. De lakjes uit de LE collectie bevatten 10ml en hebben allemaal de standaard brede kwast. Ondanks dat dit niet nieuw is vermeld ik het toch even omdat ik er zelf zo langzaam aan begin te wennen en ze steeds fijner vind.


Deze mooie nude lak kreeg ik dekkend in jawel 1 laagje. Hij droogt mooi en snel op. Dit vind ik persoonlijk altijd erg fijn aan een lak. Toen de lak op mijn nagels zat vond ik zelf dat de lak een metallic finish had.


Deze lak en de overige NeoNaturals zijn tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat en kosten €2,69 per stuk. 

Liefs,
Wendy

1 opmerking:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.