Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

donderdag 6 december 2012

Depend

2 jaar geleden ging ik samen met mijn schoonfamilie naar het prachtige koude Zweden. Ondanks de kou en andere omstandigheden vond ik het werkelijk een prachtig land! Maar wat ik wel weet is dat als ik ooit terug ga dat het in de zomer periode gaat zijn. Maar op een dag gingen we shoppen in 1 van de prachtige dorpjes en bij een groot warenhuis kwam ik bij een grote nagellak afdeling. Vanaf toen begon mijn liefde voor lakjes te groeien!
Destijds nam ik 3 lakjes mee van het merk Depend. Nooit van gehoord maar de kleuren waren super. Maar na 2 jaar zoeken op internet kwam ik dit prachtige merk weer tegen en guess what? Ze hadden nu ook holografische lakjes. Omdat de prijs op die site waar ik ze vond meeviel had ik zoiets van 'ik ga het gewoon proberen'. En zo kwamen 2 weken geleden mijn nieuwe Depend lakjes aan. 

De lakjes van Depend hebben jammer genoeg geen namen maar nummers. Ik blijf dit altijd een kleine teleurstelling vinden maar dit lakje draagt het rugnummer: 2027. Dit is in het flesje een mooie rode holografische lak die niet teveel opvalt. Wat soms net wat prettiger is. De flesjes zijn tamelijk klein met 5ml en de kwast is daarom ook niet groot. Ook heeft Depend smalle kwastjes. 


Toen ik hem aan het lakken was. Viel 1 ding mij enorm op. Hij was op mijn nagels totaal niet rood. Ik dacht dat het door mijn paarse trui kwam maar dat was dus niet zo. Mijn nagels leken wel een mooie diep roze kleur te bevatten in plaats van de rode kleur uit het flesje. 


Zoals je ziet niet een gigantisch holografisch effect maar een mooie. Hij was al dekkend in 1 laagje. Wat ik persoonlijk net iets minder vond was dat hij wel wat langzamer opdroogde. Maar eenmaal droog was ie ook compleet uitgehard dus al met al valt het dan ook nog wel weer mee.

Ik kocht deze lakken op een vrij onbekende site genaamd: Beauty Cosmetic. Hier hebben ze veel verschillende lakjes vanuit het buitenland. En de Depend lakken kosten daar €2,64. Ik vond het een vreemde website maar de afhandeling was erg goed en redelijk snel!

Liefs,
Wendy

1 opmerking:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.