Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

zaterdag 22 december 2012

A Piece of Forever.

We zijn ondertussen alweer een Limited Edition verder maar Essence had een super gave LE betreft Twilight. De laatste film kwam in de bios en na aanleiding van deze films had Essence een hele set bij elkaar gemaakt. 

De LE verkocht enorm goed en was binnen no time uitverkocht. Nu er een nieuwe LE in de winkel ligt kwamen er ineens in de opruimingsbakjes diverse lakjes tevoorschijn. Zo kon ik toch nog de LE compleet maken.
De serie lakken bestond uit 3 donkere lakken en 1 metallic gouden lak. Vandaag, om toch een beetje in de kerst sfeer te blijven de gouden van het stel. 

Wat mij bij deze LE meteen opviel waren de grote flesjes (die gelijk ogen aan die van Catrice) en na het openen zag ik dat ze ook dezelfde brede kwastjes hadden. De inhoud is dan ook gelijk met 10ml. Verder staat het logo van Twilight op het flesje en is de kleur goed te zien.De lak is geel goud en heeft een metallic finish. Hierdoor kan hij ook wat strepen maar mij stoorde het niet. Ik heb de lak dekkend gekregen in 1 laagje. En was er erg tevreden over.Deze lak is niet meer verkrijgbaar tenzij hij bij jullie ook in de opruimingsbak ligt. Ik betaalde er dan ook maar €1,00 voor. 

Liefs,
Wendy

Vergeet de winactie niet!

2 opmerkingen:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.