Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

maandag 26 november 2012

Red Satin

De tijd voor kerst komt er weer aan. Pas geleden konden jullie al 2 prachtige kerst lakjes zien van China Glaze uit de Holiday Joy collectie. En aangezien deze collectie 12 mooie exemplaren heeft komt daar vandaag nog 1 bij. Bij kerst denken veel mensen altijd aan rood, groen en veel glitters. 2 Prachtige glitter lakjes hebben we al gezien dus vandaag gaan we verder met de rode lak. Red Satin.




Na Angel Wings en Glistening Snow vandaag een mooie creme rode lak Red Satin. Ik ben geen rood persoon en toch wou en wil ik uit de kerst collectie wat rode lakjes. Geen idee waarom maar het trok enorm mijn aandacht. Deze rood vond ik enorm sjiek en door de leuke gift verpakking met een schattig pluche hondje en Pure Joy kon ik hem gewoon niet aan me voorbij laten gaan.

Over het flesje en de kwast hoef ik eigenlijk niet heel erg veel te vertellen. Deze is bij ieder flesje gelijk. 14 ml en een lange dunne soepele kwast.


Deze prachtige rode lak is dekkend in 1 laagje. Wel een tip bij dit soort kleuren is *gebruik een goede basecoat*. Deze kleuren trekken vaak makkelijk in je nagel en dat is echt het laatste wat je wil. Ik vind het echt een hele mooie sjieke kleur rood en hij droogt ook nog vlug en mooi. Als de lak droog is geeft het een prachtige glans.

Deze lakjes zijn o.a. te koop bij Enchantra en Pretty Polish en zijn v.a. €4,95 per stuk. Ook is dit lakje terug te vinden in 3 verschillende Giftsets deze zijn v.a. €11,85.

Liefs,
Wendy

1 opmerking:

  1. Lijkt me een prachtige kleur rood en wat fijn dat hij zo snel dekkend is

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.