Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

dinsdag 27 november 2012

Color Club - Halo Hues

Color Club heeft nog niet zo lang geleden 6 prachtige speciale lakjes uitgebracht. Begin November zag ik ze per toeval op het net en ik kon de verleiding gewoon niet weerstaan en bracht ze naar mijn digitale winkelmandje. Halo Hues bestaat uit 6 super lineaire holografische lakjes. Hou je van glitters? Holografisch? en sprankelende kleuren? Dan zijn deze lakjes zeker iets voor jou!Toen ik op internet deze collectie tegen kwam ging ik al gauw op Internet zoeken naar swatches. Ze waren er nog niet veel maar de gene die voorbij kwamen zagen er prachtig uit. Ik wist het dus zeker. Ik moest ze alle 6 hebben. Color Club heeft vaak mooie lakjes en deze behoren tot de top van de beauties. 


Ieder flesje bevat 15ml vloeibare pracht. Ze hebben een zilveren dop dus ik vermoed dat het om een Special Edition gaat. Aan alle zilveren doppen zit een dun flexibel kwastje wat het lakken erg prettig maakt.


De kleuren van Links naar Rechts:
Cherubic: beige/taupe/nude kleur
Halo-Graphic: roze
Cloud Nine: paars
Blue Heaven: blauw
Angel Kiss: groen/turquoise 
Harp On It: zilver

Al deze kleuren dekken in 1 laagje en drogen enorm snel. En wat voor een mega holografisch effect hebben ze zeg! De lakken zijn goed draagbaar en na 4 dagen had ik nog geen tipwear. De lakken waren enorm moeilijk om op de foto te krijgen door het enorme holografische effect. Maar het is toch gelukt.

Cherubic

Halo-Graphic

Cloud Nine

Blue Heaven

Angel Kiss

Harp On It
Ja ik ben echt verliefd op deze lakken en ben blij dat ik ze destijds in mijn mandje heb gestopt. 

Deze prachtige lakken zijn te koop bij Enchantra en kosten €9,95. Na mijn mening zijn ze het echt waard ook al is het niet heel erg budget. Een leuk kadotje voor de feestdagen.

Liefs,
Wendy

4 opmerkingen:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.