Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

vrijdag 30 november 2012

Lavender Cupcake

NYC... Wat moet ik ermee... Het is een merk waar ik vaak voorsta en dan denk... Nee dit is het gewoon niet. Toch heb ik een paar lakjes van dit merk. Maar zolang het bij de standaard kleurtjes blijft zal hier niet veel bij komen. Ik heb er denk ik een haat liefde verhouding mee. Want de lakjes die ik heb vind ik prachtig en zijn mooi.
Vandaag weer een mooie paars tint. Het lijkt erop dat ik in deze maanden veel naar paars neig. Als je mijn kledingkast ook ziet... De winter truien zijn paars en mijn zomer jurkjes zijn roze. Dus ja ook vandaag weer een paars lakje. 

NYC - Lavender Cupcake is een mooie pastel kleur. Ik vind hem zelfs een beetje lila achtig. Het is gewoon een lekker vrolijk lakje voor deze donkere maanden. NYC heeft verschillende lakjes en deze komt uit de Expert Last Nail Polish. In het flesje zit een inhoud van 9,7ml. Alle NYC lakjes hebben een mooie smalle kwast waar je fijn en precies mee kan lakken.


Ik heb dit mooie lakje dekkend gekregen in 2 dunne laagjes en hij droogde enorm snel. Dus ondanks ik nooit weet wat ik met NYC moet word ik er toch altijd blij van. En dus zo ook van deze.


Ik kocht deze lak over van Angelique maar NYC is te koop bij het Kruidvat en de lakjes kosten ongeveer €1,99.

Liefs,
Wendy 

4 opmerkingen:

  1. Hahaha ik snap wat je bedoelt met die haatliefde verhouding. Ïk heb precies hetzelfde met NYC en heb dan ook niet zoveel lakjes. Vind dit wel een lief kleurtje! Mooi om te gebruiken bij Nail Art!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik koop ze vaak ook alleen als er een 1+1 gratis actie is..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zelf vond ik hem niet zo maar zo op jou nagels vind ik het een schattig kleurtje!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.